Jsme Microsoft partner

microsoft partner
Publikováno: 29. 8. 2023
Blue Dynamic je Microsoft partner. Je to pro nás závazek a obrovská příležitost přinášet vám denně ta nejkvalitnější IT řešení. Jsme schopni efektivně pomáhat zákazníkům s celou řadou IT projektů a svými službami pokrýt kompletně celý ekosystém Microsoft. Přečtěte si více.

Jsme Microsoft partner – jaké výhody z toho plynou pro vás?

V posilovně se říká „train hard, dream big“ a platí to i v byznyse. Minimálně v tom našem. Blue Dynamic je certifikovaný Microsoft partner. To znamená, že se nespoléháme na to, co jsme se naučili kdesi na začátku naší IT cesty, ale pravidelně trénujeme a nasáváme know-how přímo od zdroje – z Microsoftu. Absolvujeme stejná školení, jakými prochází zaměstnanci Microsoftu. Všechny informace máme z první ruky. Díky tomu můžeme plnit i velké plány a sny našich klientů. To je náš cíl – „dream big“.  Pojďme si říct víc.

Ať už hledáte komplexní ERP systém nebo do posledního detailu vyladěné CRM či jiné IT řešení, které pozvedne váš byznys do nových technologických výšin, dříve či později přijde čas na hledání toho pravého partnera. Stejně jako „člověk není ostrov sám pro sebe“, ani v byznysu nehrajete vždy sólo. Nebo minimálně ne, pokud chcete uspět. Potřebujete spolehlivého partnera, který vám bude oporou svojí profesionalitou a expertízou.

Kdo je Microsoft partner?

Jako Microsoft partner (Microsoft Certified Partner) se označuje firma, která je spojena s Microsoftem napřímo. Poskytuje Microsoft produkty, podporu a související služby. Musí být schopna efektivně pomáhat zákazníkům s celou řadou IT projektů a svými službami pokrýt kompletně celý ekosystém Microsoft.

Pokud pro vás není Microsoft a jeho produkty zcela neprobádaným teritoriem, asi víte, jak široká tato rodina je. Někteří Microsoft partneři se pyšní širokým záběrem, jiní poskytují specializovanější služby, pro všechny je ale klíčové, že znají Microsoft skrz naskrz.

Certifikovaní partneři jsou součástí sítě Microsoft Cloud Partner Program. Díky tomu mají přístup k nejaktuálnějším informacím, které se týkají technologií, podpory a školení přímo od expertů ze společnosti Microsoft.

Přínosy pro klienty: Co nejvíce oceníte na tom, že je Blue Dynamic Microsoft partner?

  • Odborné know-how: Díky vysoké úrovni podpory a zázemí ze strany Microsoftu jsme schopni nabídnout vysoce kvalitní odborné know-how a máme k dispozici prostředky pro dodání toho nejlepšího možného řešení.
  • Pokročilá podpora: Jako Microsoft partner máme úzký vztah s Microsoftem a přímý přístup k pokročilé podpoře služeb a SW.
  • Nejaktuálnější informace a přístup k aktualizacím: Svět technologií se vyvíjí rychlostí světla, a proto je pro mnohé velmi náročné držet krok. Úzké napojení na Microsoft nám ale umožní být napřed a reagovat na nejnovější trendy. IT systémy našich klientů jsou díky těmto up-to-date informacím efektivní a bezpečné.
  • Nejlepší poměr ceny a výkonu: Spolupráce s partnerem společnosti Microsoft vám umožní dosáhnout lepší návratnosti stávajících i nových investic do IT. Partneři společnosti Microsoft jsou vyškoleni tak, aby odborně posoudili vaše obchodní potřeby a doporučili řešení, která přinesou měřitelné výsledky.
  • Rychlá řešení: Jako Microsoft partner máme možnost mnohem rychleji vyřizovat požadavky našich klientů, ke kterým potřebujeme součinnost Microsoftu.
  • Myslíme do budoucnosti: Počítáme, že chcete, aby vaše podnikání rostlo a aby vaše infrastruktura odpovídala dlouhodobým cílům. Být „Microsoft partner“ pro nás znamená stát se i vaším strategickým partnerem a důvěryhodným zdrojem informací. Uvědomujeme si, že tato důvěra je budována rozvíjením dlouhodobého vztahu, ne krátkodobou touhou po snadném zisku. Jako váš Microsoft partner vám pomůžeme pochopit, jakým způsobem může IT přispět k řešení problémů ve vaší firmě, správně se rozhodnout a zůstat na správné cestě.

Certifikace Microsoft Partner nám pomáhá s rozvojem týmu a proškolováním našich specialistů. Říká se, že není lepší investice než investice do vzdělání, proto rádi investujeme do profesního rozvoje našeho týmu prostřednictvím školení společnosti Microsoft. Víme, že jen tak můžeme předávat našim klientům aktuální odborné informace a to nejlepší z Microsoft světa. Pokud hledáte partnera pro váš vstup do světa Microsoft technologií, rádi se staneme vaším odborným průvodcem a pomůžeme vám vybrat řešení, které bude jako na míru šité právě pro vaši firmu a vaše podnikání.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpáín Kněžek Blue Dynamic

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram