Microsoft Azure Integration Services: Aby si vaše podnikové aplikace rozuměly

microsoft azure integration services
Publikováno: 5. 10. 2024
Mít vše, co ve firmě používáte – od e-shopu po účetnictví – hezky propojené, funkční a v cloudu není utopická sci-fi, ale reálný cíl. Integrace v praxi znamená úsporu času, peněz a nervů a Microsoft Azure Integration Services jsou skvělým nástrojem, který vám to vše umožní. Zatočte s chaosem v technologiích V mnoha firmách to […]

Mít vše, co ve firmě používáte – od e-shopu po účetnictví – hezky propojené, funkční a v cloudu není utopická sci-fi, ale reálný cíl. Integrace v praxi znamená úsporu času, peněz a nervů a Microsoft Azure Integration Services jsou skvělým nástrojem, který vám to vše umožní.

Zatočte s chaosem v technologiích

V mnoha firmách to funguje tak, že mají různé systémy na různé věci – účetní program běží na jednom serveru, e-shop na jiném, HR data se řeší někde úplně jinde. Výsledek? Chaos. Vaši lidé běhají mezi odděleními, shání data, zjišťují, proč něco nesedí. Microsoft Azure Integration Services tento problém řeší. Propojují vše do jednoho prostředí. Z jednoho místa můžete kontrolovat, co se kde děje, a všechno šlape, aniž byste museli shánět informace v pěti různých programech.

Co to je Azure Integration Services?

Azure Integration Services (AIS) je balíček nástrojů běžících v cloudu na platformě Microsoft Azure, které pomáhají firmám efektivně integrovat různé systémy a nastavit jejich byznysové procesy.

Úspora peněz, lidí a nervů

Mít hodně systémů znamená platit spoustu licencí, hardware a týmy, které celý (více či méně) chaotický kolos udržují v chodu. AIS vás z tohoto problému vysvobodí. Všechno běží v cloudu, nemusíte řešit drahé servery, údržbu ani neustálé updaty. Azure Integration Services navíc rostou spolu s vámi – když vaše firma expanduje, AIS se přizpůsobí. Nemusíte se bát, že vám přeroste přes hlavu.

Co vás trápí? Microsoft Azure Integration Services to řeší

  • Máte více různých technologií a ne vše je pod jednou střechou? Azure Integration Services vám umožní mít vše na jednom místě.
  • Máte staré systémy, které nedrží krok s dobou? Azure Integration Services podporují moderní cloudové technologie.
  • Velké náklady na licence a hardware? Azure Integration Services běží v cloudu, takže tyto starosti můžete hodit za hlavu.

Propojte si vše, co už používáte

AIS není žádný rigidní systém. Můžete si ho nastavit přesně tak, jak vaše firma potřebuje, a propojit ho s dalšími systémy, které už používáte. Ať už jde o SAP, Salesforce nebo jiný firemní software, Azure Integration Services to zvládnou. Zároveň se nemusíte bát o bezpečnost – Azure splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy, a to jak při přenosu dat, tak při jejich ukládání.

Balíček mocných nástrojů

V „balíčku“ Azure Integration Services máte nástroje, které zjednoduší vaše integrace. Azure Service Bus bezpečně propojí aplikace a služby napříč cloudem i vašimi lokálními systémy, Logic Apps vám umožní vytvářet chytré workflows a orchestraci byznys procesů, API Management se postará o bezpečné publikování a správu vašich API, Event Grid zase zvládne správu událostí a propojí služby přes model publish-subscribe, Azure Data Factory vám zjednoduší práci s daty a Azure Functions vyřeší komplexní orchestrace pomocí event-driven platformy.

Jaké jsou výhody Microsoft Azure Integration Services?

  • Flexibilita a škálovatelnost: AIS roste spolu s vaší firmou. Když se vaše potřeby změní, systém se jednoduše přizpůsobí – bez nutnosti kompletní výměny, stačí ho jen rozšířit.
  • Snadná integrace: AIS je otevřený pro jakýkoliv systém, který už ve firmě máte. Ať už používáte starší technologie nebo moderní řešení, integrace je bezproblémová.
  • Sjednocení pracovních postupů: Propojte všechny svoje workflows do jednoho konzistentního a snadno škálovatelného celku, což vám umožní efektivně řídit byznysové procesy.

Praxe místo teorie

Představte si středně velkou firmu v maloobchodu. Každý měsíc jí přibývají stovky nových objednávek, zákazníci se ptají, kde je jejich zboží, a účetní se hroutí pod hromadou faktur. Díky Azure si tahle firma propojí svůj e-shop s účetnictvím a skladovým systémem. Každá objednávka se automaticky promítne tam, kam má – zákazník má okamžitě přehled, účetní se nemusí s ničím zdržovat a sklad ví, co má zabalit.

Nebo si představte výrobní společnost, která se snaží automatizovat své výrobní procesy a propojit různá výrobní zařízení. AIS jí pomohou integrovat všechna data z výroby a zajistí, že všechno běží efektivně, bez výpadků a zbytečných zpoždění. A navíc – pokud se něco pokazí, díky Azure to příslušné osoby hned vidí a můžou rychle reagovat.

Proč zvolit Azure Integration Services od Blue Dynamic?

Jednoduše proto, že s Azure Integration Services už nějakou dobu žijeme a rozumíme si s nimi. Máme za sebou řadu úspěšných projektů a spokojených klientů, kterým jsme pomohli přesunout jejich systémy do cloudu. Co to pro vás znamená? Méně starostí, víc ušetřeného času a hlavně uspořených peněz.Navíc řešení od Blue Dynamic není žádná šablonatechnologie se přizpůsobí vám, ne vy jim. Platíte jen za to, co skutečně potřebujete, a žádné zbytečné funkce vám nebudou komplikovat život ani zahlcovat váš systém. S námi máte jistotu, že vše bude fungovat přesně podle vašich potřeb. Tak co, jdete do toho s námi?

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram