5 důvodů, proč používat IT ERP systém od Microsoftu

IT ERP systém
Publikováno: 17. 6. 2024
Potřebujete zefektivnit podnikání a pomoci s výběrem vhodného firemního softwaru? Zodpovězte si otázku: Co by vám měl nový IT ERP systém přinést? Čím je vaše podnikání jedinečné?

Potřebujete zefektivnit podnikání a pomoci s výběrem vhodného firemního softwaru? Často je nejlepší a zároveň nejjednodušší cestou oslovit odborníka, probrat své cíle a záměry, ale nepředbíhejme. Zodpovězte si otázku: Co by vám měl nový IT ERP systém přinést? Čím je vaše podnikání jedinečné?

V Blue Dynamic vám umíme přizpůsobit ERP systém od Microsoftu zcela na míru vašim byznysovým potřebám, takže vám nejen pomůže růst a pracovat efektivněji, ale také zvýšit ziskovost. Pojďme se podívat na 5 důvodů, proč používat IT ERP systém právě od Microsoftu.

Budoucnost je v umělé inteligenci – Microsoft 365 Copilot

Microsoft intenzivně pracuje na vývoji a zdokonalování svých AI technologií. Umělá inteligence je zabudována do celé řady aplikací Dynamics 365, kde slouží především k urychlení opakujících se úkolů nebo automatizaci jednoduchých procesů. S vývojem Microsoft 365 Copilot je AI nyní nedílnou součástí MS produktů, což oceníte nejen při tvorbě prognóz, reportů a analýz, ale i při každodenní kancelářské práci.

IT ERP systém na míru vašemu podnikání

Naše ERP systémy nejsou „out-of-the-box“ řešení. Zakládáme si na tom, že naše klienty nezahltíme tunou nepotřebných funkcionalit, které nikdy nevyužijí – jen je platí. IT ERP systém vždy navrhujeme tam, aby plně vyhovoval potřebám vaší organizace. Dynamics 365 je škálovatelné řešení pro kontrolovaný dlouhodobý růst podnikání, které vám umožní postupně implementovat nové funkce, zvyšovat počet uživatelů, přidávat nové zařízení – zkrátka byznysově růst.

Keep it simple

Naučit se pracovat s novým ERP systémem zabere čas – to víme. Také je to jeden ze strašáků, které firmám často brání vyměnit software, i když by jim takový krok přinesl mnohé byznysové výhody. Microsoft nicméně u svých produktů klade důraz na uživatelskou zkušenost a své produkty navrhuje tak, aby podpořil rychlejší adaptaci uživatelů. Navíc je tu k dispozici naše 24/7 IT podpora – Blue Support, která vám kryje záda nonstop.

Čas jsou peníze

Správně nastavený IT ERP systém vám pomůže rozplánovat workflow na základě aktuálních objednávek a prognóz – Microsoft Business Central analyzuje aktuální i budoucí poptávku na základě pokročilých AI algoritmů – pomůže vám dělat informovaná rozhodnutí založená na aktuálních datech, typicky optimalizovat zdroje a hledat cesty k úsporám času a nákladů.

IT ERP systém – vše pod jednou střechou

Také máte ve firmě aplikaci téměř na všechno? Každá má svoji funkci a s každou možná pracuje v organizaci někdo jiný. Dynamics 365 integruje všechny vaše appky do jediné platformy – napříč celou organizací sdílíte stejná data a vaši zaměstnanci mohou spolupracovat.

Ve světě plném výzev a obchodních příležitostí je klíčové mít partnera, na kterého se můžete spolehnout. V Blue Dynamic jsme připraveni vám stát po boku a pomoci vám nalézt optimální pracovní nástroj. S našimi IT ERP systémy získáte nejen technologické řešení na míru, ale také skutečnou oporu vašeho byznysu, která vám pomůže dosáhnout vytyčených cílů.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram