3 výhody Supply Chain Management (SCM) systémů

Supply Chain Management (SCM)
Publikováno: 1. 3. 2024
Jaké jsou 3 výhody Supply Chain Management (SCM) systémů a jaké řešení z Microsoft rodiny je to pravé ořechové? Přečtěte si více.

Supply Chain Management (SCM) systém představuje v dnešní době a zejména v současné globalizované ekonomice must-have nástroj pro efektivní a konkurenceschopné podnikání. Podnikům poskytuje celou řadu výhod. Pojďme si říct, jaké jsou tři hlavní.

1. Zvýšení efektivity a produktivity díky automatizaci

Implementace Supply Chain Management (SCM) systému umožňuje automatizaci mnoha procesů v dodavatelském řetězci. Automatizací rutiny dochází k výraznému zvýšení efektivity a produktivity. Systém pomůže optimalizovat skladové operace, sledovat pohyb zboží a pomoci při plánování a správě objednávek. To vše vede ke snížení manuální práce a eliminaci chyb.

2. Zlepšení transparentnosti

Díky Supply Chain Management (SCM) systému budou vaše firemní procesy transparentnější – od sledování stavu zásob po monitorování objednávek a dodacích lhůt. Získáte komplexní přehled o všech klíčových aspektech, které rozhodují o tom, jak efektivní váš dodavatelský řetězec je. Taková transparentnost umožňuje rychlou reakci na změny v poptávce a snadnější identifikaci potenciálních problémů.

3. Snížení nákladů

Efektivní správa zásob a lepší plánování dodávek vedou k celkovému snížení nákladů, díky kterému budete schopní svým zákazníkům nabídnout konkurenceschopnější ceny a posílit tak svoji pozici na trhu. Ve finále získáte vy i vaši zákazníci.

Co umí Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management?

Na produkty z Microsoft rodiny nedáme v Blue Dynamic dopustit. Jednou z největších výhod je bezesporu to, že s MS ekosystémem bez problémů pokryjete veškeré firemní procesy a v Blue Dynamic vám je navíc pomůžeme vyladit na míru. Co umí Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management?

Centralizovaný pohled na celý SCM proces

Komplexní softwarové řešení pro správu dodavatelského řetězce z Microsoft rodiny poskytuje centralizovaný pohled na celý SCM proces – umožňuje podnikům efektivní správu objednávek, sledování zásob a plánování skladových operací. Pomocí doporučení od umělé inteligence umí předvídat poptávku i plánovat zásobování. Eliminace výpadků zásob a na druhou stranu i zamezení nadměrnému „syslení“ je v dnešním konkurenčním prostředí velmi praktickou vychytávkou. Implementace Microsoft Dynamics 365 SCM vám pomůže dosáhnout efektivního a agilního dodavatelského řetězce. Chcete vědět víc? Neváhejte se obrátit na naše specialisty, kteří vám zodpoví veškeré dotazy a pomohou vybrat optimální řešení pro váš podnik.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram