Získejte kontrolu v reálném čase – 6 důvodů pro Microsoft Power BI

Microsoft Power BI
Publikováno: 1. 11. 2023
Získejte klíčová data o svém podnikání a analyzujte je. Microsoft Power BI inovativní platforma pro business intelligence a vizualizaci dat.

Získejte a analyzujte klíčové informace o své firmě – vždy v reálném čase. Microsoft Power BI, inovativní platforma pro business intelligence a vizualizaci dat, vám umožní činit rozhodnutí podložená těmi nejaktuálnějšími informacemi. Pojďme si výhody tohoto řešení z dílny Microsoftu přehledně shrnout.

6 výhod Microsoft Power BI: komplexní analýzy a flexibilita

1) Okamžitý přehled v podobě interaktivních grafů, tabulek a dashboardů

Získejte okamžitý přehled o všem, co se zrovna ve vaší firmě děje. Vizualizace v reálném čase je nepochybně jednou z hlavních předností Microsoft Power BI. Sledovat firemní metriky a výsledky, které vás zajímají, v podobě interaktivních grafů, aktuálních tabulek a dashboardů, pomůže zvýšit efektivitu vašich firemních procesů.

2) Komplexní informace z různých zdrojů – třeba i z továrních senzorů nebo sociálních sítí

Tím, že Microsoft Power BI sbírá data z různých zdrojů, jsou předkládané analýzy opravdu komplexní. Díky pokročilé analytice budete schopni snadno předpovídat vývoj a reagovat na aktuální trendy. Zdrojem dat mohou být tovární senzory, sociální sítě nebo cokoliv, z čeho získáváte data pro svůj byznys.

3) Jen relevantní data, žádný balast

Vizuální prvky a dashboardy si můžete personalizovat dle potřeb vašeho byznysu, takže uvidíte přesně to, co je pro vás relevantní.

4) Odkudkoliv, kdykoliv

Díky cloudu máte vy i vaši kolegové přístup k datům odkudkoliv a kdekoliv. Práce na dálku či v terénu není překážkou. I manažer na dovolené bude moci udělat relevantní rozhodnutí na základě aktuálních dat.

5) Rychlý start

S Microsoft Power BI uvidíte kýžené analýzy velmi rychle. Díky nekomplikovanému nastavení a obsaženým dashboardům pro služby, jako jsou Salesforce, Google Analytics a Microsoft Dynamics, získáte přehled takřka hned.

6) Strojové učení s Azure Machine Learning

S Microsoft Power BI máte přístup k rozpoznávání obrazů a analýze textu. Můžete tvořit modely strojového učení a integrovat je s Azure Machine Learning.

Slovy Microsoftu je MS Power BI řešení pro podnikovou analýzu, které vám umožní vizualizovat data a sdílet poznatky v rámci celé vaší organizace, nebo je vložit/propsat do vaší aplikace či webové stránky. S tím nelze nesouhlasit. Jedná se především o všestranný nástroj, který umožňuje relevantní rozhodování na základě těch nejčerstvějších dat. Chcete vědět více? Rádi vám jako experti na Microsoft řešení budeme k dispozici. Kontaktujte nás a podpořte svůj byznys kvalitními analýzami.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram