Aplikace Store Commerce: Flexibilní a efektivní správa prodeje a skladu

Store Commerce
Publikováno: 3. 11. 2023
Store Commerce , aplikace v rámci MS D365 Commerce, usnadňuje správu pokladních operací, skladu, plateb a zákaznického servisu.

Vytuňte si Microsoft Dynamics 365 Commerce o aplikaci Store Commerce, která zásadně zlepší provoz vašeho maloobchodu a vylepší zážitek zákazníků (nejen) u pokladny. Získáte přehled nad zásobami ve skladu, oddychnete si u mnohem jednodušších inventur a vaši zákazníci si navíc budou moci vybrat z široké škály platebních metod. Tomu říkáme win win.

Aplikace Store Commerce poskytuje uživatelsky přívětivou, flexibilní a efektivní správu prodeje a skladu. Díky integrovaným platebním metodám, skenování produktů, správě zásob, vytváření účtů zákazníků a nástrojům pro analýzu dat vám dá možnost zazářit v konkurenčním prostředí maloobchodu.

Aplikace Store Commerce: Výhody pro váš byznys

  • Efektivnější prodej: Store Commerce umožní rychlé a bezproblémové zpracování prodejů, zvýší produktivitu zaměstnanců a urychlí transakce s klienty. Funkce jako skenování čárových kódů, snadné přidávání položek do nákupního košíku a různé platební možnosti zajistí, že i na pokladně půjde vše jako po másle.
  • Kontrola zásob a správa skladu: Mějte přehled o stavu zásob a navždy se rozlučte s otravnými a komplikovanými inventurami. Aplikace vám umožní monitorovat dostupnost produktů a efektivně optimalizovat úroveň skladových zásob – i inventury pak půjdou jedna báseň.
  • Správa účtů zákazníků: Spravujte účty zákazníků, sledujte historii nákupů, nabízejte slevy a poskytujte personalizovaný zákaznický servis. I budování zákaznické věrnosti bude díky aplikaci o poznání jednodušší.
  • Integrace platebních bran: Bezproblémová integrace různých platebních metod, včetně kreditních karet, mobilních plateb a digitálních peněženek vám zajistí plusové body u zákazníků. Když si budou moci vybrat, jak chtějí zaplatit, udělá jim to minimálně radost – a pravděpodobně přijdou i příště.
  • Jednotný zákaznický zážitek: Implementace věrnostních programů napříč různými prodejními kanály zajistí to, že jak na prodejně, tak online, se vašim zákazníkům dostane stejně kvalitního obsloužení a servisu. Zážitek z nákupu bude vždy na jedničku.
  • Analýza dat a reporting: Store Commerce zahrnuje nástroje pro sledování prodejních trendů v reálném čase, generování složitých reportů a získávání cenných informací pro strategická rozhodnutí a plánování.

Store Commerce v kostce

Store Commerce je specializovanou aplikací v rámci platformy Dynamics 365 Commerce, která se zaměřuje na potřeby maloobchodníků a přání jejich zákazníků. Usnadňuje správu pokladních operací, skladu, plateb a zákaznického servisu. Toto komplexní řešení nabízí integraci platebních metod, skenování produktů, správu zásob, vytváření účtů zákazníků a nástroje pro analýzu dat. Je navrženo tak, aby uspokojilo unikátní požadavky všech firem – od malých podniků až po velké řetězce.

Store Commerce zajistí, že i v silně konkurenčním prostředí maloobchodu zazáříte. To, že budete mít prodejní procesy dokonale pod kontrolou totiž poznají i zákazníci u poklady. A to se počítá.  Zjistěte více u našich specialistů – kontaktujte nás a zeptejte se na vše, co vás v souvislosti s touto unikátní aplikací zajímá.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram