Efektivní logistika dopravy – díky SmartStack ušetříte místo i peníze

logistika dopravy
Publikováno: 20. 4. 2023
Logistika dopravy s systémem SmartStack řekne, jak efektivně složit palety s přesahem do auta což je klíčové pro efektivitu logistiky pro e-shopy.

V logistice a dopravě se distributoři často setkávají s komplexními výzvami, zvláště při práci s paletami s přesahem. Palety, na kterých je zboží umístěno tak, že přesahuje jejich rozměry, představují významný problém v logistice dopravy a distribuční logistice. Problém spočívá v odhadu, kolik takových palet lze převézt v rámci jednoho nákladního vozidla, což je klíčové pro efektivitu logistiky pro e-shopy i další obory.

Logistika dopravy s SmartStack řekne, jak efektivně složit palety s přesahem do auta

V Blue Dynamic si jsme těchto výzev logistiky 21. století vědomi. Problémy našich klientů, jejichž velkou část byznysu tvoří logistika dopravy a přeprava zboží řeší náš inovativní produkt SmartStack. Ten představuje průlom v řešení obtíží spojených s paletizací a skladností palet s přesahem. SmartStack je navržen tak, aby optimalizoval naložení nákladního vozidla s přihlédnutím k virtuálním modelům palet, což umožňuje spočítat optimální způsob naložení.

Logistika dopravy s využitím SmartStack představuje značnou výhodu. Nejenže zvyšuje efektivitu v procesu dopravní logistiky, ale také umožňuje distributorům přesněji plánovat, kolik palet s přesahem je možné přepravit v jednom vozidle. Toto řešení přináší významnou úsporu času a zdrojů v distribuční logistice.

SmartStack je integrovatelný se stávajícími systémy vaší firmy

SmartStack je díky své modulární povaze a možnosti customizace ideální pro firmy hledající flexibilní a přizpůsobitelné řešení pro logistiku e-shopů. Jeho integrace do stávajících systémů zákazníků a schopnost práce s různými typy palet z něj činí nedocenitelný nástroj pro zvyšování efektivity a snižování nákladů.

SmartStack představuje důležitý krok vpřed v oblasti logistiky dopravy. Blue Dynamic jeho prostřednictvím nabízí řešení pro jednu z nejpalčivějších otázek dnešní doby – efektivní skladnost palet s přesahem.

Výhody

  • Přesný výpočet a plánování paletizace
  • Řízený proces 
  • Přesná predikce množství palet
  • Časová efektivita
  • Volné ruce pracovníka díky AR brýlím

Architektura

Cloudové řešení SAAS integrované do ekosystému zákazníka (ERP, WMS) čte přepravní objednávky a vypočítává optimální uspořádání produktů ve vozech. Řešení je interaktivně prezentováno pomocí skladových brýlí nebo čteček s rozšířenou realitou (AR), vizualizující konfiguraci pro každou položku pracovníkovi skladu.

Vlastnosti

  • Cloudová služba
  • Dobře řízená nakládka
  • Přesná predikce dopravy
  • Dokonalá integrace

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram