Microsoft Loop pro efektivní spolupráci v reálném čase

Microsoft Loop
Publikováno: 5. 12. 2023
Buďte efektivní při týmové spolupráci díky Microsoft Loop. Neplýtvejte zdroji a sdílejte živá data v reálném čase. Pojďme si říct víc.

Buďte při spolupráci efektivní – neplýtvejte časem svého týmu a ušetřete tak náklady. Microsoft představil nový nástroj pro spolupráci – Microsoft Loop. Aplikace podpoří produktivitu celého týmu a umožní pracovat flexibilně. A především – prováže důležité aplikace z dílny Microsoftu tak, abyste mohli spolupracovat v reálném čase. Pojďme si říct víc.

Microsoft Loop pouští do světa praktickou aplikaci navrženou pro jednoduchou a všem členům týmu komfortní spolupráci v prostředí M365. Stane se vaší virtuální kanceláří, kde budete mít před sebou přehledně vše od plánovače po poznámky z porad, až po informace o úkolech, na kterých se pracuje. Aplikaci si můžete přizpůsobit na míru tak, aby vám rozhraní vyhovovalo. Ale to není vše.

Plánujte a tvořte – společně a v reálném čase

Jak už bylo řečeno, Microsoft Loop byl stvořen pro spolupráci týmu. Dejte sbohem neefektivní komunikaci – sdílení neaktuálních verzí dokumentů, duplikaci úkonů apod. Tato vychytaná appka vám umožní sdílet důležité dokumenty, organizovat a spravovat informace k jednotlivým projektům a úkolům – zkrátka společně přemýšlet, plánovat, organizovat a tvořit. A to nejlepší – vše v reálném čase. Každou provedenou změnu uvidí celý tým. Otevřete si při online callu MS Loop a zahajte třeba produktivní brainstorming.

V Microsoft Loop můžete tvořit nástěnky, kde budete spravovat úkoly v různých fázích jejich zpracování, vytvářet dokumenty (například pro zapisování poznámek z jednání s klienty) a samozřejmě vše sdílet. Plusem je bohatá zásoba šablon pro nejrůznější využití.

Sdílení napříč ekosystémem M365

Jedním z hlavních úkolů Microsoft Loop bylo provázat Microsoft aplikace, se kterými dnes a denně pracujeme. K tomu poslouží synchronizované Loop komponenty. Sdílejte mezi sebou data z aplikací, jako je Teams, Outlook, Whiteboard, Word aj. Může se jednat o tabulky, seznamy, úkoly, infografiky, checklisty – zkrátka vše, na čem v týmu pracujeme.

Výhody Microsoft Loop v kostce

·       Integrace nástrojů: Loop poskytuje integraci různých nástrojů a aplikací, což umožňuje uživatelům pracovat plynuleji a efektivněji a sdílet data například z MS Teams, Outlook, Whiteboard aj.

·       Spolupráce v reálném čase: Umožňuje týmům spolupracovat v reálném čase na sdílených dokumentech, prezentacích a dalších projektech.

·       Organizace pracovních postupů: MS Loop pomůže s organizací pracovních postupů a usnadní sledování pokroku projektů.

·       Podpora umělé inteligence: AI vám v aplikaci pomůže s brainstormingem, úpravou textu i s dalšími úkony.Microsoft Loop je odpovědí Microsoftu na trend hybridního pracoviště. Efektivní spolupráci nezastaví časová pásma ani individuální preference pracovního stylu. Je součástí většiny běžných balíků M365. Rádi vám o novince z dílny Microsoftu řekneme víc. Kontaktujte naše specialisty a objevte nové možnosti spolupráce, které vám pomohou být efektivnější.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram