Co je Warehouse Management a jak ho vylepšit díky automatizaci?

warehouse management
Publikováno: 8. 10. 2024
Zkroťte všechny operace ve skladu v rámci jediného IT řešení a získejte větší přehled, zrychlete procesy a zatočte s chybami. To, že je váš sklad automatizovaný, poznají i vaši zákazníci. Implementace warehouse management řešení, jako je Warehouse SmartStack, vám umožní lépe řídit skladové zásoby, optimalizovat pracovní postupy a zajistit, že vaše operace běží hladce – […]

Zkroťte všechny operace ve skladu v rámci jediného IT řešení a získejte větší přehled, zrychlete procesy a zatočte s chybami. To, že je váš sklad automatizovaný, poznají i vaši zákazníci. Implementace warehouse management řešení, jako je Warehouse SmartStack, vám umožní lépe řídit skladové zásoby, optimalizovat pracovní postupy a zajistit, že vaše operace běží hladce – od příjmu zboží až po expedici.

Moderní warehouse management už nestojí na manuálních procesech. Sklady jsou větší, operace složitější a tlak na rychlost roste. To vše přináší potřebu automatizace, která eliminuje zbytečné kroky, minimalizuje chyby a zajišťuje, že vaše skladové operace jsou nejen rychlé, ale také přesné. Náš Warehouse SmartStack vám splní vaši představu o skladu, který běží jako dobře promazaný stroj.

Jak může Warehouse SmartStack zlepšit správu vašeho skladu?

Warehouse SmartStack je pokročilé řešení pro správu skladu, které vám umožní automatizovat skladové operace a zajistit hladký průběh od příjmu zboží až po jeho expedici. Integruje pokročilé technologie a propojuje sklad s dalšími systémy, jako je ERP, aby byla každá část vašeho warehouse management procesu plynulá a efektivní

Warehouse SmartStack – 5 příkladů z praxe

1.     Zorganizujte si přepravu s AI – Úspora na nákladech a lepší vytíženost

Warehouse SmartStack je nepostradatelným nástrojem pro efektivní organizaci přepravy. Díky umělé inteligenci dokáže optimalizovat využití vozidel a minimalizovat zbytečné výjezdy prázdných aut. Navíc umožňuje napojení AR brýlí, které pomáhají zaměstnancům při orientaci ve skladu a při skládání zboží.

S Warehouse SmartStack nebudou vaše vozidla nikdy odjíždět poloprázdná. Systém vypočítá přesný počet potřebných palet a maximálně využije dostupný prostor. Výsledek? Úspora na nákladech a lepší vytíženost.

2.     Poraďte si i se zbožím nepravidelných tvarů

Skladování nepravidelně tvarovaných produktů (jako jsou židle, hrábě nebo sekačky) bývá často noční můrou, ale ne s Warehouse SmartStack. Algoritmus na principu AI vypočítává nejvhodnější způsob skládání těchto předmětů na palety tak, aby byla zajištěna stabilita a optimální využití prostoru.

Warehouse SmartStack provádí simulace stability a navrhuje, jak bezpečně a efektivně naložit zboží na palety, čímž zajišťuje menší riziko poškození během přepravy.

warehouse management

3.     Dejte svým zaměstnancům navigaci

Warehouse SmartStack nabízí intuitivní rozhraní, které naviguje skladové pracovníky přímo pomocí AR brýlí. Zaměstnanci tak snadno najdou, co potřebují. Získají okamžitý přehled o tom, kde se zboží nachází, a jak jej správně uložit či vyskladnit.

AR brýle ukážou zaměstnancům cestu ke zboží nebo jim ukážou, jak co nejefektivněji zboží zabalit.

4.     Propojte warehouse management s ostatními aplikacemi v rámci cloudu

Warehouse SmartStack běží v cloudu, což znamená nejen stabilitu a rychlý přístup k datům, ale také možnost využití dalších služeb, jako je Power BI pro reporting a analýzy, nebo Power Automate pro automatizaci pracovních toků.

5.     Ušetřete náklady díky lepšímu využití prostoru

Warehouse SmartStack optimalizuje skládání zboží na palety a do vozidel tak, aby bylo využito maximum prostoru. To znamená nejen méně výjezdů, ale také menší spotřebu pohonných hmot a nižší náklady na přepravu.

Skladujte a přepravujte chytřeji – s Warehouse SmartStack dokážete snížit náklady na přepravu a zároveň zvýšit efektivitu skladu, aniž byste museli investovat do dalšího vybavení. Připojte se k firmám, které díky této warehouse management technologii dosahují rychlejších dodávek a lepšího využití zdrojů. Domluvte si konzultaci zdarma a zjistěte, jak může Warehouse SmartStack pomoci i vám zvládnout jednoduše warehouse management.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram