Microsoft Azure je integrační platforma číslo jedna

Integrační platforma
Publikováno: 1. 8. 2023
Microsoft Azure je integrační platformou číslo jedna, potvrzenou špičkovým umístěním v žebříčku Gartner® Magic Quadrant™ za iPaaS. Azure Integration Services nabízí komplexní řešení, které propojuje různé aplikace a poskytuje skvělý uživatelský zážitek. S podporou pro profesionální i laické vývojáře, širokou integrací technologií a nízkými náklady je ideální volbou pro digitální transformaci vaší firmy.

Integrační platforma Microsoft Azure slaví a nás úspěch našeho partnera těší! Microsoft byl opět označen za špičku mezi integračními platformami (Integration Platform as a Service, iPaaS), a to dokonce již po páté za sebou. Žebříček platforem sestavila IT poradenská firma Gartner a publikovala ve svém Gartner® Magic Quadrant™. Microsoft sklízí ovoce za to, že se nebojí neustále investovat do rozvoje svých služeb, které se s každým dalším krokem snaží přizpůsobit aktuálním (nejen integračním) potřebám svých klientů.

Microsoft je celosvětovou jedničkou na trhu v oblasti integračních služeb. Jeho komplexní integrační platforma Azure Integration Services umožňuje propojení různých aplikací a vytvoření perfektního uživatelského zážitku pro zákazníky i partnery. Největší půvab platformy Azure tkví v tom, že představuje řešení vhodné pro vývojáře i laické uživatele, je flexibilní a nabízí skvělý poměr ceny a výkonu.

Integrační platforma Azure a výhody, které přinese vaší firmě:

  • Komplexní nabídka služeb: Azure Integration Services umožňuje organizacím spojovat různé typy aplikací a vytvářet komplexní integrační řešení.
  • Flexibilita pro různé případy užití: Řešení Azure Integration Services nabízí škálu služeb, které mohou být použity samostatně nebo v kombinaci podle konkrétních potřeb zákazníka.
  • Podpora profesionálních i citizen vývojářů: Azure Integration Services poskytuje nástroje a prostředí, které umožňují jak profesionálním vývojářům, tak i citizen vývojářům vytvářet integrační řešení. To zvyšuje produktivitu týmu a umožňuje organizacím využít výhod všech typů vývojářů.
  • Široká podpora technologií: Azure Integration Services nabízí integraci s různými technologiemi a platformami, včetně Microsoft 365, Dynamics 365, Salesforce, SAP apod. To umožňuje organizacím snadno propojit a sdílet data a události mezi různými aplikacemi a systémy.
  • Hybridní integrace: Azure Integration Services podporuje hybridní integrační scénáře, které umožňují organizacím integrovat jak on-premise aplikace, tak aplikace v cloudu. To umožňuje organizacím postupně přecházet na cloudové řešení a zachovávat konektivitu se stávajícími systémy.
  • Nízké náklady a efektivnost: Organizace platí pouze za služby, které skutečně využívají. To ve výsledku snižuje náklady na IT infrastrukturu. Řešení je také flexibilní a škálovatelné, což umožňuje organizacím rychle reagovat na rostoucí/klesající potřeby.
  • Bezpečnost a spolehlivost: Azure Integration Services poskytuje pokročilé bezpečnostní funkce a ochranu dat.
  • Základna pro digitální transformaci: Azure Integration Services poskytuje moderní nástroje a technologie, které umožňují organizacím inovovat a přizpůsobovat se rychle měnícím se podmínkám trhu.

Kdo využije Azure Integration Services?

Azure Integration Services je komplexním řešením pro integraci aplikací, které umožňuje spojení různých typů aplikací a vytvoření digitálního ekosystému pro firmy nehledě na velikost a obor podnikání. Profesionální vývojáři mohou využít nástroje jako Azure Visual Studio a Visual Studio Code, zatímco laičtí uživatelé mohou vytvářet řešení pomocí Microsoft Power Platform. Řešení je cenově dostupné a flexibilní, což umožňuje zákazníkům začít bez závazků nebo předplatného.

To, že se integrační platforma Azure stala dle Gartner jedničkou mezi integračními platformami, nás popravdě příliš nepřekvapilo (ale samozřejmě potěšilo). Blue Dynamic je partnerem Microsoftu a všem IT řešením z Microsoft ekosystému plně důvěřujeme. A není to jen na základě „sympatií“, ale především na základě skvělých zkušeností – našich i našich klientů. Integrační platforma Azure je top řešením pro integraci aplikací. Její výhody zahrnují flexibilitu, podporu pro profesionální i laické vývojáře a snadnou integraci s dalšími Azure službami. Společnost Microsoft se opakovaně umisťuje jako lídr v oblasti integrace a je silným partnerem na cestě digitální transformace. Pokud vás zajímá, jak by integrace s Azure prospěla právě vaší společnosti, neváhejte se obrátit na specialisty Blue Dynamic.

Zdroj: 2023 Gartner Magic Quadrant for Integration Platform as a Service, Worldwide (Gartner)

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram