Aplikace a nástroje Microsoft – Zlepšete svůj business díky promyšlenému ekosystému

aplikace a nástroje Microsoft
Publikováno: 30. 5. 2023
Ucelená modulární oborová řešení od silného výrobce podporuje váš rozvoj a růst. Řešení renomované společnosti Microsoft nabízí širokou škálu funkcionalit navržených pro potřeby konkrétních typů podnikání, které spolu s okolními aplikacemi vytváří homogenní ekosystém a platformu pro efektivní provoz a rychlý rozvoj podnikání.

Inovativní oborová řešení od Microsoftu

Aplikace a nástroje Microsoft – Ucelená modulární oborová řešení od silného výrobce podporuje váš rozvoj a růst. Řešení renomované společnosti Microsoft nabízí širokou škálu funkcionalit navržených pro potřeby konkrétních typů podnikání, které spolu s okolními aplikacemi vytváří homogenní ekosystém a platformu pro efektivní provoz a rychlý rozvoj podnikání.

Microsoft v rámci digitální transformace:

  1. Posouvá do popředí data
  2. Využívá k jejich vytěžení umělou inteligenci
  3. Nabízí ucelenou rodinu podnikových aplikací
  4. Provozuje v cloudu odkudkoliv dostupná a zabezpečená data
Microsoft Logo Blue Dynamic

Aplikace a nástroje Microsoft – Propojená budoucnost podnikání

Obrazek1 1 Blue Dynamic

Jedna společnost – Ať jde o činnosti ve skladu nebo finančním oddělení, ať se to odehrává na centrále nebo na kterékoliv pobočce či na druhém konci světa, vždy jde o jednu firmu.

zakznik Blue Dynamic

Jeden zákazník – Ať zákazník kontaktuje firmu zavoláním na call centrum, návštěvou prodejny nebo se s ním sejde obchodní zástupce společnosti, vždy se jedná o jednoho zákazníka.

Data Blue Dynamic

Jedna data – Ať jsou data pořízena v nákupním oddělení nebo je odeslaly senzory z výrobní linky, či se jedná o prodejní data z pokladny jedné z prodejen, vždy jde o jedna data.

Svet Blue Dynamic

Jeden svět – Ať k firemním aplikacím a datům přistupujeme z počítače nebo mobilního telefonu, z kanceláře nebo z domova či letištní haly, vždy jsou data dostupná a stejná pro všechny

Microsoft Azure Cloud- Budoucnost transformace podnikání

Cloudová platforma Azure je sada neustále se rozšiřujících služeb, která pomáhá organizacím čelit současným i budoucím obchodním výzvám.  Azure dává svobodu měnit a rozvíjet podnikání bez obavy, že IT bude limitem.

Cloud computing umožní společnosti rozhodnout se, na co bude cloud využívat. Firma využívá pouze tolik, kolik je nezbytně nutné k plnění jejích obchodních požadavků. Každé podnikání
má jiné potřeby a požadavky. Cloud computing je flexibilní a nákladově efektivní řešení jak pro malý start-up, tak pro velkou firmu. Dodavatel cloudu se stará o vytváření, údržbu a aktualizaci
služeb, vy se soustředíte na to, v čem vaše organizace vyniká.

 Cloudová řešení jsou:

  • Nákladově efektivní
  • Spolehlivý
  • Flexibilní
  • Aktuální
  • Škálovatelný
  • Flexibilní
  • Globální
cloud Blue Dynamic

Více informací o Cloudu

Microsoft 365 – Všestranný a flexibilní nástroj pro pracovní prostředí

Microsoft 365, vyvinutý společností Microsoft, je vysoce efektivní sadou produktů a služeb určenou pro práci a spolupráci v moderním pracovním prostředí.

Obsahuje známé a osvědčené aplikace, jako je Word, Excel, PowerPoint a Outlook, které umožňují uživatelům vytvářet, upravovat a sdílet profesionální dokumenty, tabulky, prezentace a e-maily. Díky integraci s cloudovým úložištěm OneDrive je možné uložit a synchronizovat soubory a přistupovat k nim z různých zařízení. Tímto způsobem je Microsoft 365 flexibilní a umožňuje uživatelům pracovat na svých projektech a spolupracovat s kolegy nebo týmem odkudkoli a kdykoli.

Office365 Blue Dynamic

Svými inovativními nástroji, flexibilitou a možností spolupráce Office 365 představuje moderní a nezbytný nástroj pro firmy, organizace i jednotlivce, kteří chtějí dosáhnout větší efektivity, produktivity a agility ve svém pracovním prostředí.

Více o Microsoft 365

Umělá inteligence

Microsoft AI představuje významný pokrok v oblasti umělé inteligence. Společnost Microsoft se zaměřuje na vytváření inovativních a uživatelsky přívětivých nástrojů a technologií, které využívají sílu umělé inteligence. Jejich AI platforma poskytuje širokou škálu služeb, jako je strojové učení, rozpoznávání obrazu, přirozený jazyk a chatboty.

Aplikace umělé inteligence a její zapojení do běžných firemních procesů:

  • Dynamics 365 Fraud Protection
  • Dynamics 365 Market Insights
  • Dynamics 365 Connected Store
  • Dynamics 365 Sales Insights
  • Dynamics 365 Virtual Agent
  • Dynamics 365 Product Insights
  • Dynamics 365 Customer Service Insights
  • Dynamics 365 Customer Insights

Související články s AI: Co si představit pod pojmem umělá inteligence?

Více o Umělé inteligenci

Microsoft Dynamics 365 – Rodina podnikových aplikací

Co je a co vám může poskytnou robustní a modulární řešení CRM a ERP systému společnosti Microsoft – Dynamics 365?

Microsft Blue Dynamic

Modulární řešení s širokou nabídkou funkcí pro každou společnost. Microsoft Dynamics 365 je produktová řada aplikací pro plánování podnikových zdrojů (ERP – Enterprise Resource Planning) a řízení vztahů se zákazníky (CRM – Customer Relationship Management).

Přínosy Microsoft Dynamic 365

  • Výkonnější provoz
  • Lepší zákaznická zkušenost
  • Efektivnější práce zaměstnanců
  • Dosažení lepších výsledků

Rodina podnikových aplikací pokrývající všechny potřeby vaší firmy:

Aplikace zefektivňující provoz organizace:

Aplikace zlepšující péči o zákazníky:

Více o Microsoft Dynamics 365

Závěr

Microsoft ekosystém se stal významnou a úspěšnou součástí technologického průmyslu. S nabídkou rozmanitých produktů a služeb, jako je Windows, Office Suite, Azure a Microsoft 365. Společnost Microsoft poskytuje uživatelům a organizacím komplexní a efektivní řešení pro práci v digitálním prostředí. Navzdory výzvám a konkurenci neustále inovuje a rozšiřuje svou přítomnost, usilujíc o integraci a propojení všech svých produktů. Microsoft ekosystém zůstává klíčovým hráčem na trhu, přinášející výhody a hodnotu uživatelům po celém světě.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram