Více času na zákazníky? Business Central je špičkou mezi ERP systémy

business central
Publikováno: 11. 10. 2024
Business Central je klíčový nástroj pro dnešní rychle se měnící svět, kde moderní technologie vznikají jako houby po dešti a zákazníci očekávají vše rychleji a v lepší kvalitě než kdy dříve. V takovém prostředí není místo na kompromisy. Potřebujete mít jasný přehled o svých operacích, financích a skladových zásobách, aniž byste ztráceli čas s tabulkami a […]

Business Central je klíčový nástroj pro dnešní rychle se měnící svět, kde moderní technologie vznikají jako houby po dešti a zákazníci očekávají vše rychleji a v lepší kvalitě než kdy dříve. V takovém prostředí není místo na kompromisy. Potřebujete mít jasný přehled o svých operacích, financích a skladových zásobách, aniž byste ztráceli čas s tabulkami a manuálními procesy. Microsoft Dynamics 365 Business Central vám umožní soustředit se na to, co je skutečně důležité – váš byznys, jeho růst a interakci se zákazníky. Pojďme se podívat, díky čemu se stal špičkou mezi ERP systémy.

Proč vůbec ERP?

ERP, neboli Enterprise Resource Planning, je systém, který sjednotí všechny důležité procesy vaší firmy pod jednu střechu. Ať už jde o účetnictví, prodeje, zásoby nebo výrobu – vše máte na jednom místě, snadno dostupné a hlavně propojené. Výsledek? Méně stresu, více přehledů a větší efektivita.

„Vše pod jednou střechou“ může být ale zavádějící. Microsoft Dynamics 365 Business Central není obrovský kolos se zbytečnými features, který vás nutí proškolovat vaše lidi v něčem, co nikdy nevyužijí. V Blue Dynamic vám pomůžeme Business Central postavit na míru, abyste získali řešení, které se přizpůsobí vám, ne naopak.

Proč právě Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, dříve známý jako NAV, spojuje finance, řízení skladu, prodej a další služby do jediné platformy, kterou můžete využívat odkudkoliv – z počítače, mobilu nebo tabletu. Stejně tak vaši zaměstnanci. Ať už pracují z kanceláře, nebo z pláže, mají data vždy po ruce. Nestane se, že by práce stála kvůli tomu, že má někdo z týmu dovolenou a důležité dokumenty zamčené u sebe v kanceláři.

A co víc, v roce 2023 byl Business Central vyhlášen nejlepším ERP systémem podle Forbes Advisor, což je dalším důkazem jeho spolehlivosti a výkonu.

Microsoft Business Central Blue Dynamic Blue Dynamic

Klíčové výhody, které vás v podnikání budou bavit

Odkudkoliv a kdykoliv

Nezáleží na tom, kde se právě nacházíte. S Business Central máte všechny potřebné funkce vždy po ruce, ať už na mobilu, tabletu nebo počítači – jako byste seděli přímo v kanceláři.

Umělá inteligence pro lepší rozhodování

AI technologie integrované přímo v systému vám pomohou s predikcemi cash flow a mnoha dalšími úkoly. Díky umělé inteligenci získáte přehledy, které vám usnadní rozhodování a ušetří čas.

Outlook a Excel jako vaši nejlepší přátelé

Po propojení Outlooku s Business Central budete mít při odbavování každodenní záplavy e-mailů přístup ke všem datům o zákaznících. To stejné platí při práci v Excelu. I při zpracování složitějších tabulek budete mít všechna data po ruce a nebudete ztrácet čas jejich dohledáváním.

Spolupráce s týmem přes Teams

Sdílení dat je v moderním podnikání klíčové. S Business Central to jde velmi snadno i během videohovorů nebo v chatu v Microsoft Teams. Vše máte propojené, takže nemusíte přepínat mezi aplikacemi.

Jsme tu, když potřebujete pomoc

Se specialisty z Blue Dynamic získáte nejen řešení, ale i dlouhodobou podporu. Pomůžeme vám s implementací a budeme tu, až budete potřebovat radu nebo školení.

Méně operativy, více času pro zákazníky

Microsoft Dynamics 365 Business Central je víc než jen software – je to nástroj, který vám pomůže efektivněji řídit váš byznys a připravit ho na růst. To, že vaše systémy budou propojené a budou si skvěle rozumět, poznají v praxi i vaši zákazníci, kteří krok k větší efektivitě služeb rozhodně přivítají. Dopřejte si méně operativy a více času pro své zákazníky. Kontaktujte naše specialisty pro více informací.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram