SDÍLÍME ČLÁNKY Z OBORU

Služby

Služby

Vertikály

Vertikály

Technologie

Technologie

Kategorie

Kategorie
erp systém
25. 7. 2024
ERP systém: 5 tipů, jak vybrat ten optimální pro vaši firmu
ERP systém sjednocuje různé funkční oblasti vaší firmy do jednoho celku, umožňuje sdílení dat a podporuje informovaná rozhodnutí napříč celým podnikem. Pojďme se podívat na nejdůležitější aspekty, které byste měli zvážit při výběru Enterprise Resource Planning systému tak, abyste zajistili jeho úspěšnou implementaci a maximalizovali přínosy pro váš podnik. Co je ERP systém a jak […]
Warehouse management system
25. 7. 2024
Warehouse Management system: Jak efektivně řídit sklad a ušetřit?
V současném podnikatelském prostředí rozhoduje o úspěchu nebo neúspěchu doslova každá sekunda. Více než dříve snad platí to, že čas jsou peníze. Efektivní warehouse management system je proto tajnou zbraní, která posune vaše podnikání dál, ideálně rovnou před konkurenci. Představte si sklad jako „mozek operace“, kde moderní technologie a chytrá řešení transformují chaos na pořádek […]
IT ERP systém
17. 6. 2024
5 důvodů, proč používat IT ERP systém od Microsoftu
Potřebujete zefektivnit podnikání a pomoci s výběrem vhodného firemního softwaru? Zodpovězte si otázku: Co by vám měl nový IT ERP systém přinést? Čím je vaše podnikání jedinečné?
Co je to ERP systém a jaké jsou jeho klíčové výhody pro váš byznys?
Nevíte co je ERP (Enterprise Resource Planning) systém? Přečtěte si definici pojmu a zjistěte, jaké výhody může mít ERP řešení pro vaši firmu.
výhody digitalizace
27. 5. 2024
Jaké jsou 4 největší výhody digitalizace?
Digitalizace je stále aktuálnější. V dnešním rychle se měnícím obchodním prostředí je digitální transformace firemních procesů a cílení na vyšší efektivitu a automatizaci nutností.
digitalizace
24. 5. 2024
Digitalizace: Jak s ní začít a na které 3 věci určitě nezapomenout
Digitalizace není buzzword. Je to absolutní nezbytnost. Firmy, které efektivně využívají moderní technologie, drží krok.
digitalizace firmy
20. 5. 2024
Digitalizace firmy — 7 tipů, jak na to
Moderní technologie už dnes nebaví jen geeky. Jsou cestou k co nejvyšší efektivitě i v byznyse. Digitalizace firmy, tedy integrace moderních technologií do každodenního chodu organizace, se stala klíčovým prvkem moderního podnikání, ať už jste malá firma, nebo velká korporace.
microsoft business central
17. 5. 2024
10 důvodů, proč využívat Microsoft Business Central
MS Business Central je robustní ERP řešení typu „vše v jednom“, které vám pomůže s celou řadou firemních procesů od finančního řízení, přes řízení projektů a poskytování služeb zákazníkům až po řízení práce v terénu.
Azure Cost Management
8. 3. 2024
Zkroťte neefektivní investice do cloudu s Azure Cost Management
Azure Cost Management vám dá k dispozici dokonalý přehled nad výdaji v Azure Cloud a a pomůže vám zjistit, která oddělení utratí kolik. Navíc je zdarma.
Warehouse Management Only Mode
6. 3. 2024
Využívejte Warehouse Management Only Mode i se stávajícím ERP
Využívejte Warehouse Management Only Mode i se stávajícím ERP. MS Supply Chain Management není třeba.
Service Management
1. 3. 2024
Customer Service Management: Na dobrých vztazích se zákazníky záleží
Je libo zákaznický servis na jedničku? Povolejte do akce moderní IT technologie. Co umí Customer Service Management systém od Microsoftu?
Supply Chain Management (SCM)
1. 3. 2024
3 výhody Supply Chain Management (SCM) systémů
Jaké jsou 3 výhody Supply Chain Management (SCM) systémů a jaké řešení z Microsoft rodiny je to pravé ořechové? Přečtěte si více.
Warehouse Management Systems
1. 3. 2024
Warehouse Management Systems (WMS): Kdy vám ušetří náklady i starosti?
Kdy je nejvyšší čas implementovat software pro správu skladu? Warehouse Management Systems (WMS) v režii Blue Dynamic vám ušetří čas, peníze i starosti.
Co je Customer Service Management?
Customer Service Management označuje strategii správy zákaznického servisu. V Blue Dynamic najdeme software, který bude ladit s vaším byznysem.
Co je WMS systém?
WMS systém vám umožní sledovat zásoby ve skladu, efektivně kompletovat objednávky a ještě vám poskytne praktické reporty. A to není vše.
Co je Customer Service D365?
Vylaďte svůj zákaznický servis k dokonalosti s cloudovou aplikací Customer Service D365. Přečtěte si více.
Co je Dynamics 365 Intelligent Order Management?
Sledujte životní cyklus objednávek pomocí Dynamics 365 Intelligent Order Management, od chvíle, kdy zákazník objedná až po doručení, případně vrácení.
dynamics 365 finance insights
1. 3. 2024
Proč se vyplatí používat Finance Insights v rámci Dynamics 365?
Dynamics 365 Finance Insights je sofistikovaný AI nástroj pro správu financí a strategické plánování, který vám pomůže vyladit firemní procesy.
it support
16. 1. 2024
6 tipů, jak vyladit IT support a získat plusové body od klientů
IT support je základním kamenem každého podnikání. Máme pro vás 6 tipů z praxe, které vám pomohou vyladit vaši IT podporu k dokonalosti.
implementace erp
16. 1. 2024
3 kroky správné implementace ERP
Implementace ERP systému je náročný proces. Nedělejte stejné chyby jako ostatní. Na jaké 3 kroky se často zapomíná? Čtěte dál.
paletizace
15. 1. 2024
Moderní paletizace s AI: Zvyšte efektivnost přepravy o 20 %
Vyřešte problém s paletizací atypických palet. Moderní paletizace s AI vám ušetří 20 % nákladů na přepravu.
Microsoft Loop
5. 12. 2023
Microsoft Loop pro efektivní spolupráci v reálném čase
Buďte efektivní při týmové spolupráci díky Microsoft Loop. Neplýtvejte zdroji a sdílejte živá data v reálném čase. Pojďme si říct víc.
digitalizace servisu
10. 11. 2023
Digitalizace servisu – první krok digitální transformace Družstevních závodů Dražice
DZ Dražice si vybraly Blue Dynamic jako strategického partnera pro digitální transformaci. Startujeme spolupráci a začínáme projektem digitalizace servisu. Jaké řešení jsme vybrali a proč?
Store Commerce
3. 11. 2023
Aplikace Store Commerce: Flexibilní a efektivní správa prodeje a skladu
Store Commerce , aplikace v rámci MS D365 Commerce, usnadňuje správu pokladních operací, skladu, plateb a zákaznického servisu.
BI nástroje
2. 11. 2023
Jaké jsou BI nástroje?
Jaké jsou nejpopulárnější BI nástroje? Existuje celá řada nástrojů pro business intelligence, které umožňují sbírat, analyzovat a vizualizovat data za účelem zlepšení rozhodování a optimalizace výkonnosti. V Blue Dynamic jsme pro vás vybrali nejpopulárnější BI nástroje. Pojďme se na ně podívat.
azure data lake
1. 11. 2023
Azure Data Lake pro efektivní zpracování finančních dat
Spravujte finanční data z různých zdrojů pěkně pod jednou střechou. Tentokrát se zaměříme na unikátní cloudovou službu Azure Data Lake.
Microsoft Power BI
1. 11. 2023
Získejte kontrolu v reálném čase – 6 důvodů pro Microsoft Power BI
Získejte klíčová data o svém podnikání a analyzujte je. Microsoft Power BI inovativní platforma pro business intelligence a vizualizaci dat.
nástroje na business intelligence
18. 10. 2023
SLOVNÍČEK: Co jsou nástroje na business intelligence?
Nástroje na business intelligence rostou jako houby po dešti. Jak se v nich vyznat? Jak si v nich udělat pořádek a vybrat ten správný?
datová analýza
18. 10. 2023
SLOVNÍČEK: Co je datová analýza?
Datová analýza je systematické vyhodnocování, třídění a interpretace dat s cílem získat informace pro posuzování vzorů a trendů.
datový sklad
18. 10. 2023
SLOVNÍČEK: Co je datový sklad?
Datový sklad, data warehouse slouží k ukládání, organizaci a správě velkého množství dat z různých zdrojů s cílem umožnit efektivní analýzu a reporting.
business intelligence
18. 10. 2023
SLOVNÍČEK: Co je business intelligence?
Business intelligence je proces získávání, analýzy a vizualizace dat, který poskytuje firmě relevantní informace. Jak prospěje právě vašemu byznysu?
logistika pro 21. století
10. 10. 2023
Logistika pro 21. století – Svoji roli hraje umělá inteligence i rozšířená realita
Logistika pro 21. století s systémem SmartStack - zefektivnění práce díky rozšířené realitě a umělé inteligenci.
Co je digitální transformace podniků?
Co je digitální transformace? Především změna způsobu, jakým organizace sbírá, zpracovává a využívá data, ale to není vše. Přečtěte si více.
systém smartstack
13. 9. 2023
Systém SmartStack: Budoucnost efektivního řízení palet pro maloobchodní giganty
Systém SmartStack řeší výzvy spojené s malorozměrným sortimentem v maloobchodu, umožňuje přesné uspořádání palet, snižuje náklady na dopravu a podporuje udržitelnost prostřednictvím redukce emisí oxidu uhličitého, což je pro maloobchod klíčové.
optimalizace nákladů v maloobchodě
13. 9. 2023
SmartStack: Revoluce v maloobchodě prostřednictvím prediktivních řešení pro optimalizaci nákladů
V dynamickém prostředí maloobchodu, kde je efektivní logistika klíčem k úspěchu, se SmartStack stává revolučním nástrojem. Tento inovativní systém umožňuje přesné a ekonomicky výhodné uspořádání palet s různorodými produkty, což snižuje plýtvání prostorem a náklady na dopravu.
systém pro balení palet
13. 9. 2023
Revoluce v logistice: Budoucnost paletových balicích systémů
V dynamickém logistickém odvětví se neustále hledají efektivní řešení pro manažery logistiky, kteří čelí výzvám přepravy. Nový systém pro balení palet reaguje na budoucnost tím, že umožňuje paletovat zboží různých tvarů a přináší prediktivní balení a přesnost, dosud v logistickém odvětví nevídané. Toto řešení zároveň přináší ekologické výhody, minimalizuje uhlíkovou stopu a pomáhá udržet konkurenční výhodu manažerům logistiky.
optimalizace logistiky e-shopů
13. 9. 2023
Překlenutí mezery v automatizaci: Jak SmartStack optimalizuje logistiku e-shopu
V digitální době zažívají e-commerce platformy nebývalý růst, avšak i přes rostoucí automatizaci zůstává nakládání zboží na palety problematické. SmartStack přichází jako revoluční řešení, které využívá pokročilé algoritmy pro optimální uspořádání balíků na paletě, zvyšuje předvídatelnost logistického řetězce, snižuje náklady na přepravu a přispívá k udržitelnějšímu provozu e-shopů.
dopravní logistika
6. 9. 2023
AI v logistice vám pomůže ušetřit místo na paletě i v autech
Dopravní logistika se systémem SmartStack - pomůžeme vám ušetřit místo na paletě i v autech.
SLOVNÍČEK: Jaké jsou kroky digitalizace a elektronizace účetnictví s MS D365 Finance?
Každá organizace může mít své specifické požadavky a cíle při digitalizaci účetnictví s Microsoft Dynamics 365 Finance. Důležité je plánovat pečlivě a postupovat postupně, abyste z nové digitální infrastruktury vytěžili maximum.
SLOVNÍČEK: V jakých odvětvích oceníte digitalizaci?
Digitalizace hraje klíčovou roli v mnoha oborech a přináší zásadní změny, které posilují efektivitu, inovaci a konkurenceschopnost. Bez ohledu na velikost firmy, odvětví nebo místo působení, přinese digitalizace procesů zvýšení produktivity a získání hlubšího vhledu do dat.
SLOVNÍČEK: Digitalizace výrobních procesů: Jaký přínos má Power BI?
Chcete zefektivnit své podnikání? Digitalizace výrobních procesů s Microsoft Power BI je krok správným směrem. Power BI poskytuje výrobním firmám nástroj pro analýzu dat, monitorování výroby v reálném čase. Přečtěte si více.
SLOVNÍČEK: Co je digitalizace procesů a jak změní podnikání?
Co je digitalizace procesů a co přinese do vašeho byznysu? Jak vám pomůže s inovacemi a expanzí na nové trhy? Může změnit podnikání tím, že umožní zvýšení efektivity, rychlou adaptaci, lepší rozhodování a zlepšení zkušenosti zákazníků.
SLOVNÍČEK: Co je digitalizace výroby?
Digitalizace výroby významně zvýší efektivitu, kvalitu a konkurenceschopnost podniku, což má pozitivní dopad na jeho dlouhodobý úspěch. V Blue Dynamic vám pomůžeme implementovat moderní technologie, monitorovací systémy a analytické nástroje, které vás přenesou do digitální budoucnosti výroby. Přečtěte si víc.
SLOVNÍČEK: Co je digitalizace dat a jak prospěje podnikání?
Digitalizace dat přináší zvýšenou efektivitu, lepší správu a rychlejší přístup k informacím. V Blue Dynamic vám ukážeme cestu k digitální transformaci. Pomůžeme vám převést vaše informace do digitální podoby, implementovat datové úložiště a získat nadhled nad tokem informací. Přečtěte si více o tom, jak prospěje vašemu byznysu.
SLOVNÍČEK: Jak vypadá digitalizace v účetnictví s nástroji Microsoft?
Digitalizace v účetnictví s MS D365 Finance přináší firmě mnoho výhod. Zapomeňte na starosti s manuálním zpracováním účetních záznamů. S Blue Dynamic a nástroji Microsoft můžete dosáhnout nové úrovně efektivity a přesnosti v účetnictví. Automatizace procesů, snížení chybovosti a úspora nákladů jsou jen některé z nich.
SLOVNÍČEK: Co je proces digitalizace?
Digitalizace je v dnešní době must-have každého podnikání. Jak celý proces digitalizace probíhá a co vám přinese? Blue Dynamic vám pomůže s každým krokem procesu digitalizace. Od prvotní analýzy vašich potřeb a přizpůsobení technologických řešení až po implementaci a školení vašeho týmu.
SLOVNÍČEK: Co je digitalizace účetnictví?
Digitalizace účetnictví je klíčovým prvkem moderního podnikání. Co to ale znamená, co zahrnuje a jaké přínosy přináší do byznysu? V Blue Dynamic vám umožníme zmodernizovat vaše účetnictví, od automatizace rutinních úkolů až po analýzu dat pro lepší strategická rozhodnutí. Vytvoříme pro vás plán digitalizace účetnictví, který bude zahrnovat to, co vaše podnikání potřebuje.
SLOVNÍČEK: Co je digitalizace?
Co je digitalizace? Je to cesta ke zlepšení, inovaci a růstu. Tým zkušených profesionálů v Blue Dynamic vám pomůže spojit technologický pokrok a vaše podnikatelské cíle. Přečtěte si více o digitalizaci a o tom, jaké přínosy bude mít pro vaši firmu.
Jsme Microsoft partner
Blue Dynamic je Microsoft partner. Je to pro nás závazek a obrovská příležitost přinášet vám denně ta nejkvalitnější IT řešení. Jsme schopni efektivně pomáhat zákazníkům s celou řadou IT projektů a svými službami pokrýt kompletně celý ekosystém Microsoft. Přečtěte si více.
ransomware play
24. 8. 2023
Křest ohněm: Ransomware Play nás donutil „pařit“ tři dny a dvě noci
Data klientů Blue Dynamic se stala terčem kyberútoku. Ransomware Play nás donutil pařit tři dny a dvě noci. Co jsme si z toho odnesli? Během našeho střetu s kyberútokem jsme prokázali naši sílu a odolnost. Tato náročná zkušenost nás nejen posílila, ale také nás připravila na budoucí výzvy. Jsme tu pro naše klienty, silnější než kdy předtím, a s hlubšími znalostmi o ochraně před kybernetickými hrozbami.
Microsoft 365 copilot
15. 8. 2023
Microsoft 365 Copilot: Kvalitní obsah na míru po ruce
Zanechte za sebou nudné psaní dokumentů a rutinní úkoly. S Microsoft 365 Copilotem se ponořte do kreativní tvorby obsahu na míru. Díky umělé inteligenci a firemním datům získáte partnera, který zrychlí vaši práci. S Copilotem získáte čas a kvalitní obsah pro vaši firmu.
dvoufázové ověření
4. 8. 2023
Multifaktorové ověření Azure Active Directory udrží vaše firemní data v bezpečí!
S narůstajícím počtem kyberútoků se musíme zajímat o kyberbezpečnost, která je zásadní pro ochranu našich dat a majetku. Zabezpečení začíná u jednotlivce – každý uživatel by měl mít silné a jedinečné heslo a využívat multifaktorové ověření. Nezapomínejte, že zabezpečení vaší firmy závisí také na vašich zaměstnancích – začněte u nich.
migrace do cloudu
1. 8. 2023
Podnikání za času cloudu – aneb migrace do cloudu z pohledu CIO
Migrace do cloudu je nevyhnutelná výzva pro organizace dnes. Klíčové aspekty zahrnují bezproblémový provoz, optimalizaci nákladů a zlepšení bezpečnosti. Výsledky? Nižší náklady, větší flexibilita a vyšší konkurenceschopnost.
Integrační platforma
1. 8. 2023
Microsoft Azure je integrační platforma číslo jedna
Microsoft Azure je integrační platformou číslo jedna, potvrzenou špičkovým umístěním v žebříčku Gartner® Magic Quadrant™ za iPaaS. Azure Integration Services nabízí komplexní řešení, které propojuje různé aplikace a poskytuje skvělý uživatelský zážitek. S podporou pro profesionální i laické vývojáře, širokou integrací technologií a nízkými náklady je ideální volbou pro digitální transformaci vaší firmy.
modernizace aplikací
19. 6. 2023
Modernizace aplikací pomocí AI: Transformace podnikání do digitální éry
Modernizace aplikací je v digitální éře nezbytná pro konkurenceschopnost a růst podnikání. Využití umělé inteligence (AI) přináší revoluční řešení, urychluje růst byznysu a je nezbytnou součástí moderního podnikání. Tento článek se zaměřuje na klíčové výhody a možnosti modernizace aplikací pomocí AI.
aplikace a nástroje Microsoft
30. 5. 2023
Aplikace a nástroje Microsoft – Zlepšete svůj business díky promyšlenému ekosystému
Ucelená modulární oborová řešení od silného výrobce podporuje váš rozvoj a růst. Řešení renomované společnosti Microsoft nabízí širokou škálu funkcionalit navržených pro potřeby konkrétních typů podnikání, které spolu s okolními aplikacemi vytváří homogenní ekosystém a platformu pro efektivní provoz a rychlý rozvoj podnikání.
Azure Virtual Desktop
18. 5. 2023
Azure Virtual Desktop: Moderní řešení pro virtualizaci desktopů a aplikací
Azure Virtual Desktop (AVD) je inovativní služba, která umožňuje organizacím nahradit tradiční Remote Desktop Services a přináší řadu výhod, včetně škálovatelnosti, snadné správy a úspor nákladů. Přečtěte si tento článek - dozvíte se, proč byste měli zvážit přechod na Azure Virtual Desktop
digitalizace podnikání
14. 5. 2023
Digitalizace podnikání: 5 kroků k úspěchu v éře Digitální transformace, část 5.
Digitalizace podnikání se stala nedílnou součástí moderního byznysu. Je to proces, který umožňuje firmám využít digitální technologie ke zlepšení svých procesů, produktů a služeb, aby mohly lépe konkurovat na trhu a uspokojovat potřeby zákazníků.
logistika 21. století
13. 5. 2023
Paletizace pro e-shopy 21. století
Logistika 21. století - SmartStack optimalizuje proces paletizace pro e-shopy a efektivně řeší problém nestabilních a neúplně naplněných palet.
digitalizace podniku
13. 5. 2023
Digitalizace podniku aneb Využití Microsoft „ekosystému“ při Digitální transformaci podniku, část 4.
V dnešní době je digitální transformace klíčem k úspěchu firem v různých odvětvích. Microsoft nabízí řešení pro tuto transformaci, jako jsou cloudové platformy, podnikové aplikace a internet věcí. Tyto produkty pomáhají firmám vylepšit své procesy a posunout se vpřed.
Strategie digitalizace podniku
12. 5. 2023
Strategie digitalizace podniku: Jak vybrat tu správnou?, část 3.
Jedním z hlavních témat v dnešním podnikání je snaha společností přizpůsobit se nové digitální éře a využít výhod, které s sebou tato doba přináší. V této souvislosti je rozhodující zvolit správnou strategii digitalizace. Existují dva hlavní přístupy k digitalizaci - all-in-one a best-of-breed - každý s vlastními výhodami a nevýhodami.
přínosy digitální transformace
11. 5. 2023
Přínosy Digitální transformace podniku, část 2.
Digitální transformace přináší podnikům zásadní příležitosti, jako je zvýšení produktivity, zlepšení konkurenceschopnosti a zákaznické zkušenosti a v neposlední řadě i možnost pro spolu s příležitostí sníženíižování nákladů. Podniky by se měly na tyto změny připravit a využít možností, které digitální transformace přináší.
Co je Digitální transformace?, část 1.
Digitální transformace je komplexní investice do budoucnosti firmy. Je to proces, kterým organizace přizpůsobují své aktivity za využití digitálních technologií a inovativních digitálních nástrojů pro zlepšení svého výkonu a dosažení lepších výsledků. Během posledních let se digitální transformace stala klíčovým faktorem pro to, aby se firmy staly úspěšnými.
Integrace aplikací
9. 5. 2023
Integrace aplikací: Cesta k vyšší efektivitě vaší firmy
Integrace aplikací je klíčová pro efektivní a flexibilní reakci firem na rychle se měnící tržní podmínky. Bez ní se mohou aplikace navzájem nekomunikovat a způsobovat chyby. Oddělení firmy také mohou mít problémy se spoluprací a plýtvat časem opakovaným zpracováváním stejných úkolů.
Microsoft Dynamics 365 Field Service
26. 4. 2023
7 výhod, díky kterým vám Microsoft Dynamics 365 Field Service ušetří peníze
Microsoft Dynamics 365 Field Service ušetří čas vám, vašemu managementu, dispečerům, terénním servisním pracovníkům i vašim klientům. Jak? Čtěte dále.
Dynamics 365 Sales zjednodušil prodejní procesy ve společnosti Malina
Implementace Microsoft Dynamics 365 Sales je důležitým krokem pro zlepšení efektivity obchodních procesů ve společnosti Malina. Microsoft Dynamics 365 Sales slouží jako jednotné úložiště pro všechny informace týkající se zákazníků a pomáhá společnosti Malina zlepšit interakce s nimi.
logistika dopravy
20. 4. 2023
Efektivní logistika dopravy – díky SmartStack ušetříte místo i peníze
Logistika dopravy s systémem SmartStack řekne, jak efektivně složit palety s přesahem do auta což je klíčové pro efektivitu logistiky pro e-shopy.
umělá inteligence v logistice
19. 4. 2023
Jak umělá inteligence v logistice mění fungování skladů a dodavatelského řetězce
Díky využití umělé inteligence a dalších moderních technologií je možné dosáhnout výrazné úspory v nákladech a zároveň zlepšit kvalitu služeb pro zákazníky.
Warehouse SmartStack
21. 3. 2023
Warehouse SmartStack – Jak ušetřit až 20 % nákladů na přepravu zboží?
Hledáte možnosti úspory nákladů a nevíte, kde začít? Co kdybychom vám řekli, že vám pomůžeme ušetřit až 20 % nákladů na přepravu zboží? S naším řešením Warehouse SmartStack využívajícím umělou inteligenci a cloudové úložiště se o to postaráme.
system logistiky
16. 3. 2023
Systém logistiky SmartStack: Inovace v paletizaci
Systém logistiky SmartStack jsme vyvinuli tak, aby vyhovoval specifickým potřebám v logistice, zejména v oblasti paletizace nestandardního zboží.
software pro projektové řízení
15. 7. 2022
Software pro projektové řízení – MS Project
Klíčem k úspěšnému dokončení každého projektu je týmová spolupráce zaštítěná kvalitním vedením. V záplavě termínů, schůzek, překážek a deadlines je klíčová hlavně dokonalá organizace. K jejímu docílení máme naštěstí účinné nástroje.
Microsoft Gold Partner
24. 3. 2022
Covidu navzdory
V březnu 2020 nejen u nás začala pandemie covidu-19, která podstatně změnila způsob, jakým fungujeme. A tak se měsíc březen stal novým důležitým milníkem. Jaký byl rok 2021 pro Blue Dynamic? A jaké cíle si klademe na rok následující? Čtěte dál a dozvíte se.
Jak ušetřit v IT
1. 12. 2021
Jak ušetřit v IT
Počítačová síť s sebou ve většině případů nese spoustu povinností spojených s údržbou a rozvojem, a s tím spojených nákladů. Většinu těchto starostí i nákladů však můžete poměrně jednoduše přenést na někoho jiného, a získat tak více času i prostředků na další rozvoj vašeho podnikání.
aplikace eMotion Counter
22. 10. 2021
Aplikace eMotion Counter: Silný nástroj na tenkém ledě
eMotion Counter je aplikace na bázi AI, která po napojení na kamerový systém provádí v reálném čase rozpoznávání pohlaví, odhad věku, identifikaci nálady a sledování emocí návštěvníků provozovny. K čemu ale taková data slouží? A jak je ošetřeno možné zneužití nasbíraných dat?
trendy v logistice
10. 9. 2021
Trendy v logistice – Revoluce v procesech spedičních firem
Více než kdy dříve jsme nyní zvyklí většinu věcí vyřizovat online, např. nákupy. Aby však dokázaly přepravní společnosti nárůst objemu poskytovaných služeb vykrýt bez ztrát na kvalitě, byla potřeba se nové situaci přizpůsobit a provést změny v interních procesech.
hybridní infrastruktura
9. 7. 2021
Hybridní infrastruktura
O tom, že bude v budoucnosti převládat cloudová hybridní infrastruktura, není pochyb. Jaké jsou její výhody a nevýhody? A jak Vám dokáže pomoci Blue Dynamic?
ukončení podpory microsoft dynamics ax
3. 5. 2021
Ukončení podpory Microsoft Dynamics AX
12. dubna 2022 ukončí Microsoft podporu všech verzí ERP řešení Dynamics AX. Zároveň přichází s revolučním Programem D365 Migration.
retail
19. 6. 2020
Retail Talk – povídání nejen o retailu, část 3.
Zajímá vás budoucnost retailu? Je možné mít maloobchod bez prodejců? Jaké jsou trendy v USA?
retail
19. 6. 2020
Retail Talk – povídání nejen o retailu, část 2.
Jak to udělat tak, abyste ve firmě mohli mít méně zaměstnanců a jak můžete zajistit, že nemusíte stále řešit několik „hořáků“ najednou…
Jak umělá inteligence pomáhá v době koronavirové
10. 6. 2020
Umělá inteligence s eMotion Counter v době koronavirové
Jak uhlídat zaměstnance nebo zákazníky, aby dodržovali nařízené rozestupy a v provozu nebo v obchodě opravdu nosili nařízené roušky? V tom pomáhá právě umělá inteligence.
Microsoft Teams
20. 5. 2020
Jak na implementaci Microsoft Teams do firmy
Nejen firmy, ale i školy nebo úřady v posledních dvou měsících přechází na Teams vzhledem k nutnosti pracovat na dálku. Aplikace je tak jednoduchá a intuitivní, že videohovory zvládají i žáci prvních tříd.
Microsoft Teams návod
20. 5. 2020
Microsoft Teams návod pro práci z domova
V dnešní době se práce našich týmů přesouvá do online prostředí. Velkým pomocníkem jsou Microsoft Teams. Ty nabízí mnoho funkcí, které můžeme při home office našich pracovníků využít.
nástroje pro práci z domova
20. 5. 2020
Nástroje pro práci z domova
Ze dne na den se většina z nás ocitla v situaci, kdy nemůžeme společně pracovat, předávat si informace tváří v tvář a nebo si jen prostě sdělovat novinky na chodbě kanceláře. Jenže je třeba zachovat efektivitu práce, nevzdávat to, a dál pracovat. A to nejen proto, abychom se z toho teď nezbláznili.
ms dynamics 365
20. 5. 2020
Nastartujte svůj business s MS Dynamics 365
Dynamics 365 je produktová řada aplikací pro plánování podnikových zdrojů a řízení vztahů se zákazníky.
co je umělá inteligence
20. 5. 2020
Co je umělá inteligence?
Víte, co je umělá inteligence? Nejen na tuto otázku čtenářů tyden.cz odpovídal zakladatel Blue Dynamics Karel Pecl.
potřeby zákazníka
20. 5. 2020
Jak zjistit více o svých “offline” zákaznících
Jak zjistit více o potřebách a složení svých "offline" zákazníků, utilizovat prodejnu nebo personalizovat reklamu díky AI.
20. 5. 2020
Úsměv, prosím. Jak prodejci využívají umělou inteligenci ke sledování emocí zákazníků.
Jste naštvaní, protože v obchodě čekáte příliš dlouho ve frontě? Nebo se na vás recepční u klienta zase mračí? Dost možná už si brzy nebudete muset nikomu stěžovat, aby se situace napravila.
ERP systémy v retailu
20. 5. 2020
ERP systémy v retailu – Je důležité nepotírat odlišnosti klienta
Současná dynamická doba vyžaduje efektivní práci se zbožím. Z toho vyplývají i specifické požadavky retailových společností na ERP systémy.
20. 5. 2020
Co nejvíc vadí lidem při nakupování v obchodech?
Přečtěte si průzkum s komentářem na Novinky.cz o tom, co nejvíc vadí zákazníkům při nakupování v kamenných obchodech.
Článek o umělé inteligenci v Hospodářských novinách
V příloze Hospodářských novin najdete článek s anketou o umělé inteligenci, kam měl Karel Pecl možnost přispět svým pohledem a znalostmi.
retail
20. 5. 2020
Retail Talk – povídání nejen o retailu, část 1.
Zná vás lépe žena, nebo Google? O technologiích v retailu, ERP v Excelu, AI, bezpečnosti dat, emocích robotů a dalším si povídali Karel Pecl a Tomáš Sýkora.
pickování zboží
20. 5. 2020
8 nejefektivnějších metod pickování zboží
Pickování nebo také vychystání je obecně vymezeno (a) počtem pickerů, b) počtem skladových uliček, (c) frekvencí jakou jsou objednávky naplánovány. Jak ho zefektivnit?
machine learning system
20. 5. 2020
Machine Learning system vstupuje do nákupních center
Strojové učení dokáže monitorovat zákazníky v obchodech. Systém dokáže zjistit pohlaví, přibližný věk i emoce zákazníků. Poskytne data pro marketing.
20. 5. 2020
Rychlá implementace ERP
Podle studie Panorama Consulting Solutions z roku 2013 trvá implementace ERP systému v průměru 18 měsíců. Jak probíhá rychlá implementace?
dynamics 365 komponenty
20. 5. 2020
10 klíčových Komponent Dynamics 365
Ukázka 10 klíčových component Dynamics 365 pro Váš business. Znáte je všechny? Víte co je to Omnichannel?
20. 5. 2020
Tři největší trápení finančního ředitele a nástroje, které je vyřeší
V dnešním článku jsme připravili přehled situací, které bývají nejčastěji zdrojem trápení finančních ředitelů středních a velkých společností.
20. 5. 2020
Jak na EET v AX? Máme řešení!
Na EET jsme připraveni! Vytvořili jsme univerzální řešení, které umožní vystavit doklad s povinnými údaji v Microsoft Dynamics AX. Lze otestovat zdarma.
20. 5. 2020
Vylaďte výkon AX v 9 krocích – s Performance Tuning Packem
Udržení potřebného výkonu Microsoft Dynamics AX v běžném provozu a zejména pak v době špiček (např. během Vánoc) je vážným tématem. Jak vyladit firemní AX?
20. 5. 2020
5 klíčových ingrediencí dobře fungující IT podpory
Nejlepší IT starající se o provoz je takové, které je neviditelné. Jak udělat z normálního IT "neviditelné"? Máme pro Vás 5 základních ingrediencí.
20. 5. 2020
Průlom v plánování a řízení servisních služeb v Dynamics CRM
Cílem tohoto článku je vám představit toto řešení jako zajímavou variantu a rozšíření vašeho CRM. V článku nebudu zacházet do přílišných detailů, cílem není popsat vše, co řešení umí, ale hlavní myšlenky a prvky, které řešení obsahuje.
20. 5. 2020
EET a Dynamics AX
Nový zákon o EET přináší některým společnostem povinnost zavést EET. Pro ty, kterých se tato povinnost týká a současně používají Dynamics AX (dříve Axapta) je určen tento článek.
20. 5. 2020
3 kroky pro zlepšení výkonu Vašeho skladu WMS v MS Dynamics AX
Vysoká flexibilita Dynamics AX si žádá určitou disciplínu a dodržování určitých pravidel, jinak je přítěží a promítne formě pomalých skladových procesů.
20. 5. 2020
Reporting obchodního procesu v Microsoft Dynamics CRM
Předmětem tohoto článku je ukázat příklady využití reportingu postaveného nad Microsoft Dynamics CRM pro podporu prodeje, plánování a vyhodnocování obchodního procesu.
20. 5. 2020
Jak si zajistit klidné spaní s dávkovými úlohami v AX 2012
Snad každá implementace ERP s sebou přináší potřebu plánovat a vykonávat operace v dávkovém režimu. Příkladem je pravidelná rezervace zboží
20. 5. 2020
Může ERP software zkomplikovat váš mezinárodní business?
ERP systém Microsoft Dynamics AX a jeho přizpůsobení se mezinárodnímu obchodu. Podívejte se jaké chyby mohou nastat a jak jim čelit.
20. 5. 2020
Jak snadno přizpůsobit Dynamics AX vaším potřebám
ERP systém Dynamics AX, je snadno přizpůsobitelný pro Vaše potřeby! Společnost Blue Dynamic, s. r.o. Vám ukáže jak na to!
20. 5. 2020
Jak jsou firmy spokojeny se svými ERP systémy?
Jsou firmy spokojeny se svým ERP systémem? Splnil jejich očekávání? Podívejte se na výsledky průzkumu mezi řediteli firem.
IT support
20. 5. 2020
6 tipů jak povýšit IT support vašeho byznysu
Každý zákazník očekává a vyžaduje jinou úroveň informací. Je potřeba správně odhadnout zákazníka a dostatečně a neustále s ním komunikovat.
ax finance
20. 5. 2020
5 novinek v AX 2012 pro Finance
Zjistěte, jaké novinky pro finance jsou v Dynamic AX 2012. Microsoft Dynamics AX 2012 znamená v tomto směru velký krok dopředu
20. 5. 2020
Novinky v Microsoft CRM 2016
Nové Microsoft CRM 2016 je správným krokem pro Vaší firmu. Umožní vám lépe cílit na potřeby Vašich zákazníků a udržet si s nimi kontakt díky novým funkcím
dynamics ax vývoj
20. 5. 2020
6 tipů pro nasazování nového vývoje v Dynamics AX
Plánujete nový vývoj Dynamics AX? Držte se 6 pravidel pro nasazování a neuděláte chybu!
Dynamics AX upgrade
20. 5. 2020
Jak uspět při upgrade Dynamics AX
Každá nová verze Dynamics AX obsahuje řadu atraktivních funkcionalit, o které se možná připravujete z důvodu obav o náročnost procesu upgradu.
Microsoft Dynamics CRM logo
20. 5. 2020
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management) představuje řešení pro budování dlouhodobého vztahu se zákazníky.
Microsoft Dynamics AX logo
20. 5. 2020
Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics AX je flexibilní řešení pro řízení a plánování podnikových zdrojů (ERP) . Které zednodušuje a standardizuje implementační procesy.
Co je CRM – Customer Relationship Management?
Zjistěte co znamená zkratka CRM a jak může být řízená péče a budování vtahů s vašimi zákazníky užitečné pro vaší společnost.
Co je Microsoft Dynamics 365?
Microsoft uvedl na trh zcela nový systém Microsoft Dynamics 365. Největší jeho výhodou je spojení ERP a CRM. Řešíte tyto rozsáhlé agendy odděleně? Nyní již nemusíte. Na jednom místě, na stejných datech, budete moci řídit veškeré své podnikové procesy i obchodní aktivity.
Nejlepší hračkářství na světě Hamleys je připraveno na další expanzi
Blue Dynamic, český poskytovatel komplexních řešení a služeb v oblasti informačních technologií, rozšiřuje služby pro nizozemský řetězec BCC.
Společnost Blue Dynamic zajistí služby ICT pro nizozemský retailový řetězec BCC
Blue Dynamic, český poskytovatel komplexních řešení a služeb v oblasti informačních technologií, rozšiřuje služby pro nizozemský řetězec BCC.
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram