Využívejte Warehouse Management Only Mode i se stávajícím ERP

Warehouse Management Only Mode
Publikováno: 6. 3. 2024
Využívejte Warehouse Management Only Mode i se stávajícím ERP. MS Supply Chain Management není třeba.

Microsoft představil Warehouse Management Only Mode a dává všem, kteří chtějí řídit své sklady s pomocí Microsoft řešení, možnost využívat funkce MS WMS, aniž by museli pořizovat celý MS D365 Supply Chain Management, a mohli nadále pracovat ve svém stávajícím ERP.

Skvělá zpráva – tleskáme! Co je na tom nejlepší?

  • Ačkoliv jsme velcí nadšenci do Microsoft řešení, plně chápeme, že ne vždy a ne každý chce fungovat 100% v Microsoft ekosystému. Občas se vám hodí jen některá z aplikací – třeba právě funkcionality Warehouse Management System.
  • Ušetříte, protože nebudete muset měnit a pořizovat celé ERP. Můžete využívat dále svůj stávající systém, na který jste zvyklí vy i vaši zaměstnanci, a implementovat pouze Warehouse Management Only Mode.
  • Nová „zkratka“ umožní velmi rychlé nasazení. Rychlostí blesku můžete využívat pokročilé funkce WMS, jako je integrace s dopravci, integrace s nástroji pro automatizaci, mobilní appky pro správu skladu aj.

Warehouse Management Only Mode odděluje funkce řízení skladu od ERP

Z novinky vytěží zejména maloobchodníci a podnikatelé ve výrobě, kteří potřebují zkrotit sklady, ale jinak mají procesy již vyřešené svými vlastními IT řešeními, které nechtějí měnit.

A pokud si nejste ještě jistí tím, že Warehouse Management System je to pravé pro správu vašich skladů, v krátkosti si shrneme klíčové benefity tohoto vyladěného Microsoft řešení:

Dokonalá integrace, rychlý přístup odkudkoliv a vysoká míra zabezpečení

WMS v sobě kombinuje to nejlepší z cloudu s vysokou úrovní zabezpečení. Dává vám možnost mít perfektní přehled o zásobách, sledovat zásilky, zadávat úkoly a párovat faktury, ať jste kdekoliv a pracujete na jakémkoliv zařízení. Vždy budete mít k dispozici nejaktuálnější data a budete tak schopni předcházet i případným problémům.

Přesnější inventury

Vzhledem k tomu, co bylo řečeno výše, půjdou i inventury jako po másle. Potřebná (a aktuální!) data má k dispozici celý tým, který tak může efektivněji spolupracovat.

Automatizace pro snížení nákladů

Automatizujte – to je rada, kterou vám v moderním byznysovém prostředí dá snad každý. Čím více skladových operací se vám podaří zautomatizovat, tím vyšší je produktivita a rychlost vašich procesů a tím více ušetříte. Logicky. WMS umožňuje integraci se systémy pro automatizaci.

Je čas na upgrade na WMS?

Možná si říkáte, že je na upgrade vašich skladových procesů ještě dost času. Moderní byznys ale nepočká. Zeptejte se sami sebe, zda víte:

  • kde se ve vašem skladu nachází každý konkrétní kus zboží?
  • jak dlouho máte konkrétní zboží/zásoby na skladě?
  • jsou ve vašich skladech zásoby, které tam leží tak dlouho, že už o nich ani nevíte?

… a tou nejdůležitější otázkou je: Jak rychle na tyto otázky najdete přesné a aktuální odpovědi? Možná ještě není na digitalizaci správy skladu tak brzy, co říkáte?

Snižte náklady, neplýtvejte a zvyšte ziskovost

Samostatný modul D365 WMS vám otevírá cestu ke snížení nákladů a plýtvání a ke zvýšení prodejů a ziskovosti. Největší výhodou této Microsoft novinky je bezesporu to, že WMS modul můžete rychle implementovat a integrovat, ať používáte jakýkoliv ERP systém.

Řešení je velmi flexibilní. Můžete si zvolit konfiguraci funkcí a systémů, která nejlépe vyhovuje vašim obchodním potřebám. Scénářů je celá řada. Buď můžete využívat samostatný Warehouse Management Only Mode, nebo ho zkombinovat s D365 Supply Chain Management jako ERP, popřípadě začít s Warehouse Management Only Mode a postupně nabalit Supply Chain Management a tak bychom mohli pokračovat dále. Flexibilita a škálovatelnost této novinky nás zkrátka opravdu hodně baví. Pokud vás Warehouse Management Only Mode zaujal, rádi prozradíme více a pomůžeme vybrat řešení na míru vašemu podnikání. Kontaktujte naše specialisty a společně najdeme cestu k zefektivnění vašich firemních procesů.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpáín Kněžek Blue Dynamic

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram