Moderní paletizace s AI: Zvyšte efektivnost přepravy o 20 %

paletizace
Publikováno: 15. 1. 2024
Vyřešte problém s paletizací atypických palet. Moderní paletizace s AI vám ušetří 20 % nákladů na přepravu.

V dynamickém světě logistiky a dopravy hraje efektivní využití prostoru v nákladních vozech klíčovou roli pro úspěch. Jedním z hlavních problémů, se kterými se logistické společnosti potýkají, je paletizace atypických palet. Tyto palety často komplikují efektivní využití prostoru, což má za následek neoptimalizovanou dopravní a distribuční logistiku. Naštěstí existuje SmartStack – inovativní modulární řešení v oblasti logistických systémů, které nabízí efektivní řešení pro tyto výzvy.

Umělá inteligence za vás spočítá ideální řešení

SmartStack je revoluční systém vyvinutý společností Blue Dynamic s. r. o., který logistickým týmům umožňuje spočítat ideální konfiguraci a umístění běžných i atypických palet pro optimální využití prostoru v nákladních vozech (efektivní paletizace). Co dělá SmartStack tak unikátním, je jeho modulární povaha. Systém se skládá z optimalizačního jádra, které lze přizpůsobit specifickým potřebám a výzvám každého jednotlivého zákazníka. Toto přizpůsobení zahrnuje analýzu rozměrů a hmotnosti palet a s použitím pokročilých algoritmů návrh optimálního rozložení v nákladním prostoru.

SmartStack vám ušetří 20 % nákladů na přepravu

Toto modulární řešení nejenže umožňuje efektivnější využití prostoru (efektivní paletizace), ale také snižuje riziko poškození zboží během přepravy a zvyšuje celkovou efektivitu naložení. Případové studie ukázaly, že použití SmartStack může zvýšit efektivitu nakládky o více než 20 %, což je významný přínos pro logistické operace.

SmartStack tedy nejen představuje inovaci v oblasti logistiky, ale je také příkladem toho, jak modulární technologická řešení mohou efektivně řešit složité problémy v reálném světě. S jeho pomocí můžeme překonávat výzvy spojené s atypickými paletami a posunout dopravní a distribuční logistiku na novou úroveň efektivity.

Výhody moderní paletizace

  • Přesný výpočet a plánování konfigurace nákladu
  • Řízený proces nakládky vozu
  • Přesná predikce potřebné dopravy
  • Časová efektivita
  • Korektní pořadí palet podle destinací

Architektura

Cloudové řešení SAAS integrované do ekosystému zákazníka (ERP, WMS) čte přepravní objednávky a vypočítává optimální uspořádání produktů ve vozech. Řešení je interaktivně prezentováno pomocí skladových brýlí nebo čteček s rozšířenou realitou (AR), vizualizující konfiguraci pro každou položku pracovníkovi skladu.

Vlastnosti

  • Cloudová služba
  • Dobře plánovaná nakládka
  • Přesná predikce dopravy
  • Dokonalá integrace

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpáín Kněžek Blue Dynamic

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram