Covidu navzdory

Microsoft Gold Partner
Publikováno: 24. 3. 2022
V březnu 2020 nejen u nás začala pandemie covidu-19, která podstatně změnila způsob, jakým fungujeme. A tak se měsíc březen stal novým důležitým milníkem. Jaký byl rok 2021 pro Blue Dynamic? A jaké cíle si klademe na rok následující? Čtěte dál a dozvíte se.

Ačkoliv už je březen, chtěli bychom se v tomto článku ještě naposledy ohlédnout za předchozím rokem. Právě v březnu 2020 nejen u nás začala pandemie covidu-19, která podstatně změnila způsob, jakým v běžném i pracovním životě fungujeme. A tak se měsíc březen stal novým důležitým milníkem. Jaký byl rok 2021 pro Blue Dynamic? A jaké cíle si klademe na rok následující? Čtěte dál a dozvíte se.


Máme za sebou další poměrně turbulentní rok, který se nesl ve znamení mnoha změn, zvratů a nejistot. Mimo to, že si celý svět procházel dalšími vlnami covidu (se kterými se vypořádává prakticky dodnes), jsme vstřebávali důsledky klesající ekonomiky, definitivní odchod Británie z EU, útok na Kapitol Spojených států amerických, důsledky ničivých tornád na Moravě, neblahé skutečnost o výbuchu ve Vrběticích, či napětí při čekání na výsledky voleb. 

Není to málo významných událostí. A není to ani mnoho pozitivních událostí. Navzdory převládajícím nejistotám jsme se v Blue Dynamic opřeli do rozvojových projektů, které nám slibují úspěšnou budoucnost.

Zaměřili jsme se zejména na spolehlivost a stabilitu v obchodních vztazích. Podařilo se nám vytvořit ty nejlepší možné podmínky pro rozvoj obchodu jak v ČR, tak v zahraničí. Jak jsme posílili naši nabídku produktů a služeb?

  • Sestavili jsme silný tým s hlubokou znalostí v oblasti integrací – pracujeme v Azure, BizTalk a E2E.
  • Získali jsme status Microsoft Gold Partner.
  • Pustili jsme se do vývoje nové aplikace v oblasti inteligentních skladů.
  • Rozvíjíme eMotion Counter, který jsme posunuli do cloudu a připravili na dobu bezrouškovou.
  • Otevřeli jsme kancelář v Holandsku.
  • Navýšili jsme obraty o 70 %.
  • Počet zaměstnanců vzrostl oproti loňskému roku o 30 % a zaměstnáváme specialisty 8 národností.

Výše uvedený výčet poukazuje na to, že by nikdo neměl podléhat negativním situacím.

Rok 2022 s sebou přináší další nejistoty a rizika. Aktuálně hlavně ta, která vyplývají z válečné situace na Ukrajině. Věříme však, že se i tato neblahá situace brzy obrátí k lepšímu. Do té doby jsme připraveni pomáhat potřebným v maximální možné míře, i proto pokračujeme v naší spolupráci s Člověkem v tísni.

Pro rok 2022 máme plány zejména v oblasti rozšiřování kompetencí a rozvoje obchodu v zahraničí – chceme rozšířit nabídku služeb o další inteligentní řešení a intenzivně pracujeme také na obnově webu či náboru dalších talentovaných specialistů.

Držme si všichni palce a držme hlavy vzhůru.

Za tým Blue Dynamic,
Eva Možná

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpáín Kněžek Blue Dynamic

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram