Warehouse Management Systems (WMS): Kdy vám ušetří náklady i starosti?

Warehouse Management Systems
Publikováno: 1. 3. 2024
Kdy je nejvyšší čas implementovat software pro správu skladu? Warehouse Management Systems (WMS) v režii Blue Dynamic vám ušetří čas, peníze i starosti.

Warehouse Management Systems (WMS) jsou tu od toho, aby srovnaly vaše skladové operace do latě a umožnily vám jejich centrální řízení. Možná už o takovém softwarovém řešení přemýšlíte, ale nevíte, jestli nastal ten správný čas.

Kdy je nejvyšší čas řídit sklad digitálně?

Skladové operace se stávají složitějšími, ruční „nedigitální“ správa skladu už není efektivní? Kdy je nejvyšší čas zvážit implementaci Warehouse Management Systems? Třeba tehdy, když:

·       váš podnik spravuje velký objem zásob a manuální správa začíná být náchylná k chybám a extrémně časově náročná

·       vaše sklady pracují s různými typy zboží, které mají navíc i specifické skladovací požadavky (například je potřeba sledovat expiraci)

·       potřebujete, aby byly vaše procesy rychlejší a přesnější

·       se potýkáte s častými chybami při plnění objednávek

· se vám nedaří efektivně využívat skladový prostor

Warehouse Management Systems v režii Blue Dynamic

V Blue Dynamic si zakládáme na tom, že vždy hledáme řešení, které bude co nejpřesněji reagovat na vaše byznysové potřeby. I pro řízení skladu nabízíme vícero nástrojů a systémů (Warehouse Management Systems), například:

  • Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management obsahuje funkce pro správu skladu, budování a efektivní provoz dodavatelského řetězce. Poskytuje možnosti sledování zásob, správu objednávek, optimalizaci skladování a další. Díky analýze a doporučení AI zjednodušuje plánování a pomáhá predikovat poptávku.
  • Warehouse SmartStack je výborným pomocníkem pro efektivní logistiku. Tento Warehouse Management System využívá principů umělé inteligence a pomáhá šetřit náklady při skladování i přepravě. Pomáhá efektivně organizovat zboží na paletách i v nákladních autech. Když vaše auta nejezdí poloprázdná, šetříte. Systém je možné napojit na AR brýle, které skladníkům pomáhají při orientaci ve skladu a poskytují jim tipy na co nejefektivnější skládání (i atypického) zboží na palety.
  • Dalším řešením pro správu skladu je Veritico Stock, který využívá umělou inteligenci, neuronovou síť a strojové učení k predikci poptávky a k automatizovanému řízení zásob ve skladech a na prodejnách. Jak vám Veritico Stock pomůže ušetřit náklady? Třeba tak, že pomůže snížit kapitál vázaný ve skladu, pomůže udržovat optimální strukturu zásob a díky automatizaci procesu objednávání sníží potřebu lidské práce.

Implementace Warehouse Management systému vede k efektivnějšímu využívání skladového prostoru, zlepšení přesnosti objednávek, snížení nákladů a zvýšení celkové produktivity skladu. Pokud je pro vás toto téma aktuální a hledáte cesty, jak ušetřit zefektivněním svého skladu a logistiky, kontaktujte naše specialisty. Společně najdeme optimální řešení pro váš podnik.

Potřebujete vědět více? Kontaktujte nás!

Štěpán Kněžek

Sales Manager
stepan.knezek@bluedynamic.cz
+420 607 032 908

LinkedIn

eGor KoValev

Account Manager
egor.kovalev@bluedynamic.cz
+420 720 953 784

LinkedIn
2022_sales_CZ (#8)
magnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram